Χαλκιδική: Στον πταισματοδίκη Πολυγύρου η δήμαρχος Κασσάνδρας – Αρνείται κάθε ευθύνη για την αδειοδότηση στο μοιραίο λούνα παρκ


Στον πταισματοδίκη Πολυγύρου παρουσιάζεται σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου η δήμαρχος Κασσσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, αρνούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε ευθύνη για την αδειοδότηση του μοιραίου Λούνα Πάρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης. Η δήμαρχος αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα.

Η δήμαρχος έχει πάρει ήδη δύο προθεσμίες για να δώσει εξηγήσεις, ενώ το ερώτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει είναι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, για ποιο λόγο παρότι ειδοποιήθηκε από την αστυνομία στις 9 Ιουλίου, οι δημοτικές υπηρεσίες δεν προχώρησαν σε έλεγχο της εγκατάστασης.

Τις προηγούμενες ημέρες, στην ίδια προκαταρκτική εξέταση, εξηγήσεις μέσω υπομνήματος, έδωσε και ο αρμόδιος δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος αρνήθηκε επίσης κάθε ευθύνη, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο λούνα παρκ δεν μπορούσε να σφραγιστεί, παρά μόνο να επιβληθεί πρόστιμο, όπως και έγινε, καθώς ο δήμος, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι δέσμιος άλλων υπηρεσιών.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!