Chanel Hula Hoop

Σε τι χρησιμεύει;


Σε τι χρησιμεύει;

Σε τι χρησιμεύει;

Σε τι χρησιμεύει;

 

Ένα από τα κομμάτια που ξεχώρισε στη νέα συλλογή του οίκου Chanel για την Άνοιξη του 2013 ήταν η τεράστια “Hula Hoop” τσάντα. Μια απόλυτα καλοκαιρινή και χαρούμενη εκδοχή της κλασικής καπιτονέ τσάντας του οίκου, στερεωμένη σε δύο τεράστιους μαύρους κρίκους hula hoop. Το συγκεκριμένο fashion item έκλεψε τις εντυπώσεις και έφερε στο προσκήνιο την απορία : Σε ποια περίσταση θα μπορούσε μία γυναίκα να κρατήσει αυτήν την τσάντα;

Η αλήθεια είναι πως η εν λόγω τσάντα μοιάζει δύσχρηστη και περιττή, προφανώς όμως, ο Karl Lagerfeld δε σκέφτεται έτσι. Τις απαντήσεις για τη χρησιμότητα της Hula Hoop τσάντας δίνει ο ίδιος ο σχεδιαστής:

“Είναι τσάντα για την παραλία. Χρειάζεστε αρκετό χώρο για την πετσέτα, έτσι δεν είναι;” δήλωσε ο Lagerfeld σε συνέντευξή του στην Daily Telegraph. “Μάλιστα, μπορείτε να την βάλετε μέσα στην άμμο και να κρεμάσετε διάφορα πράγματα επάνω”, συμπλήρωσε.

Στο βίντεο που ακολουθεί  ο αγαπημένος μας σχεδιαστής μιλά για την Hula Hoop τσάντα, καθώς και για ολόκληρη τη συλλογή Chanel Άνοιξη 2013:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!