Chiara Ferragni: Αυτό είναι το νέο αμόρε; Οι κοινές διακοπές στο Περού με τον Silvio Campara


Chiara Ferragni και Silvio Campara φέρονται να είναι το νέο “καυτό” ζευγάρι της Ιταλίας. Το εβδομαδιαίο περιοδικό Oggi δεν έχει καμία αμφιβολία, οι δυο τους είναι πλέον ζευγάρι και εκείνη είναι ξανά ερωτευμένη. Έχοντας βάλει τέλος στο γάμο της με τον ράπερ Fedez, η influencer γνώρισε τον επιχειρηματία από την Βενετία, Διευθύνοντα Σύμβουλο πολυτελούς εταιρείας στον κλάδο των υποδημάτων, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται σε κρίση με τη σύζυγό του.

Στα μέσα Αυγούστου, το εβδομαδιαίο Chi ήταν το πρώτο που αποκάλυψε ότι οι δυο τους βγήκαν μαζί, με φωτογραφίες τους στην παραλία , και μετά φαινόταν ότι η σχέση είχε τελειώσει. Αλλά όχι. Η Κιάρα και ο Σίλβιο, υποστηρίζει το νέο δημοσίευμα κάνουν διακοπές μαζί στο Περού, μακριά από τηλεφακούς.

Το περιοδικό αναφέρει επίσης, επικαλούμενο μια πολύ αξιόπιστη πηγή, ότι η Ferragni θα ήταν ξανά ήσυχη (χωρίς νομικά και επιχειρηματικά προβλήματα): «Η καρδιά μου βρήκε επιτέλους τους σωστούς παλμούς» – τα λόγια της–. «Θέλω να προστατεύσω και να φυλάξω τη νέα γαλήνη που με έχει κυριεύσει με δύναμη. Δεν θα επιτρέψω πλέον σε τίποτα και σε κανέναν να εμποδίσει την πορεία μου προς την ευτυχία».

Υπό αυτή την έννοια, ο δικαστικός αγώνας ενόψει του διαζυγίου από τον Fedez βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στο κέντρο, όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν ζητήματα χρημάτων, ιδίως για τη διατροφή των παιδιών.

Γίνεται λόγος για ποσό 20 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως που ζητείται για τη διατροφή των παιδιών, ποσό που ο Fedez θα το θεωρούσε υπερβολικό λαμβάνοντας υπόψη την «σταδιοδρομία της πρώην συζύγου βασισμένη στη γυναικεία χειραφέτηση» και έχοντας ήδη προσφερθεί να καλύψει τα έξοδα εκπαίδευσης και την υγεία των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, η Chiara Ferragni φέρεται να δήλωσε ότι είχε «αρκετά εκατομμύρια στην τράπεζα».

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!