Χριστίνα Αλούπη: Νεότερα για το ξαφνικό χειρουργείο που έκανε – «Μου είπαν ότι αν φύγω, κινδυνεύει η ζωή μου»


Για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της και το χειρουργείο έπειτα από οξεία σκωληκοειδίτιδα, μίλησε η Χριστίνα Αλούπη, την Τετάρτη (02/10) στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η είδηση για την νοσηλεία της παρουσιάστριας έγινε γνωστή την Τρίτη (01/10) μέσα από αναρτήσεις, που η ίδια έκανε στα προσωπικά της social media.

«Την Κυριακή το μεσημέρι και ενώ είμαι μια χαρά, με πιάνει ένας πόνος στην γενική κοιλιακή χώρα και δεν κατάλαβα ακριβώς που είναι. Ήταν σφάχτης, σαν μαχαιριές. Σκέφτηκα ότι θα με πείραξε κάτι που έφαγα και δεν έδωσα σημασία. Ειδικά όταν είσαι γονιός βάζεις λίγο τον εαυτό σου πίσω και λες «δεν πειράζει, θα την παλέψω για τα παιδιά». Δεν υποχωρούσε ο πόνος και το πάλεψα με παυσίπονα.

Ξυπνάω την επόμενη ημέρα και είμαι χάλια. Βάζω τα παιδιά στο σχολικό και σκέφτηκα πως πρέπει να μιλήσω με κάποιον γιατρό. Δεν μου πέρασε από το μυαλό να πάω στα επείγοντα.

Παίρνω τηλέφωνο μία φίλη μου και της ζήτησα να μου στείλει έναν γιατρό και μου είπε πως πρέπει να πάω κατευθείαν στα επείγοντα. Πήγα στα επείγοντα – δεν μπορούσα να οδηγήσω – με έβαλαν μέσα οι άνθρωποι. Κάνω αιματολογικές, μπαίνω για υπέρηχο και μου λένε ότι έχω οξεία σκωληκοειδίτιδα. Δεν είχε προλάβει ακόμα να γίνει περιτονίτιδα, αλλά ήταν πολύ οριακό.

Έπαθα σοκ και μου είπανε ότι μπαίνω στο χειρουργείο αμέσως. Είπα πως πρέπει να πάω σπίτι να τακτοποιήσω τα παιδιά και πως θα επέστρεφα. Μου είπαν πως, αν έφευγα εκείνη την στιγμή, κινδύνευε η ζωή μου. Φυσικά και δεν έφυγα και κατευθείαν με έβαλαν για χειρουργείο. Τη Δευτέρα χειρουργήθηκα και γύρισα εχθές το απόγευμα στο σπίτι. Ακόμα πονάω, το έκανα λαπαροσκοπικά», είπε η Χριστίνα Αλούπη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!