Δανάη Μπάρκα: Έχω πνιγεί από το άδικο για καταστάσεις τα τελευταία 4-5 χρόνια


Στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού καλεσμένη η Δανάη Μπάρκα,το μεσημέρι της Κυριακής 13 Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε και για τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για την ίδια και την έχουν ενοχλήσει.

«Αισθάνομαι πολύ αμήχανα με τους τίτλους. Δεν το έχω συνηθίσει και δεν ξέρω αν συνηθίζεται. Το να δω έναν τίτλο που αφορά σε κάτι που έχω πει εγώ, δηλαδή μια θέση μου για ένα γεγονός, για ένα επίκαιρο θέμα, είναι άλλο.

Το να δω πράγματα για τα οποία νιώθω ότι δεν έχω συμβάλει και βλέπω το όνομά μου, με κάνει να αισθάνομαι πολύ αμήχανα. Κυρίως γιατί νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι εγώ τα γράφω!», είπε στην αρχή η Δανάη Μπάρκα.

Συνεχίζοντας, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι: «Έχω αισθανθεί άσχημα και με τίτλο και με καταστάσεις. Αλλά μαθαίνω να λαμβάνω τα μηνύματα που πρέπει, για να προσέχω για μετά. Αν δεν μαθαίνουμε είναι χάσιμο χρόνου, απ’ όλα κάτι παίρνουμε! Ναι, έχω αισθανθεί αμήχανα, έχω πνιγεί από το άδικο για καταστάσεις ή πράγματα τα τελευταία 4-5 χρόνια».

«Ευτυχώς κρατάω την ψυχραιμία μου στα δύσκολα. Δεν έχω επιδιώξει τη δημοσιότητα με τέτοιους τρόπους. Νομίζω ότι αν η δημοσιότητα έρχεται με το στανιό, χάνει την ουσία του το πράγμα. Προτιμώ να αναπαράγομαι για άλλα. Υπάρχουν στιγμές που θέλω να πω πράγματα και λέω εντάξει, κρατήσου. Τον τελευταία χρόνο όντως, προσπαθώ να παίρνω μια απόσταση!», σημείωσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!