Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους – Το «πρόδωσε» γνωστός ηθοποιός


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και περίπου ένα χρόνο η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, μετά τη γέννηση της κόρης τους το Νοέμβριο του 2023.

Πριν από λίγες ώρες, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Καλπακίδης βάπτισε τον γιο του και στο Μυστήριο βρέθηκαν πολλοί συμπρωταγωνιστές του από τις Άγριες Μέλισσες. Ανάμεσά τους ήταν η Δανάη Μιχαλάκη με την κόρη της, καθώς και ο Κωστής Σαββιδάκης.

Μάλιστα, ο Κωστής Σαββιδάκης έκανε και μία σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, στην οποία αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κόρη της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την βάπτιση και έγραψε στη λεζάντα: «Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά όλοι… Να σας ζήσει ο Φίλιππος αγαπημένη Εύη Τσιαβαλιάρη και αγαπημένε Αλέξανδρε Καλπακίδη, να τον καμαρώνετε, να είναι υγιής, τυχερός και ευτυχισμένος.

Όσο για την κούκλα Έλλη σου Δανάη Μιχαλάκη, που δεν με πήρε με καλό μάτι, την τρόμαξαν τα μούσια, να την χαίρεσαι και εσύ και να την καμαρώνεις. Όσα από τα μελισσάκια δεν έχετε δει τα δύο νέα μωρά να μαζευτούμε σιγά σιγά, είναι μία ωραία αφορμή να ανταμώσουμε, άιντε και αργήσαμε…».

Δείτε την ανάρτηση



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!