Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό – Το ποσό που πρέπει να δίνει κάθε μήνα η ηθοποιός


Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης έπειτα από την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ώστε να λυθούν ορισμένα οικονομικά δεδομένα, που τους συνέδεαν.

Αναλυτικά, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (17/09) μέσα από ρεπορτάζ του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας υπέγραψαν πρόσφατα ένα ιδιωτικό συμφωνητικό.

Οι οικονομικές διευθετήσεις του πρώην ζευγαριού

Με το εν λόγω συμφωνητικό, η Δανάη Παππά θα πρέπει να επιστρέφει στον πρώην σύντροφό της το ποσό των 7.000 ευρώ ανά μήνα μέχρι να εξοφληθεί το δάνειο αξίας 140.000 ευρώ, που είχε πάρει ο Λάμπρος Λάζαρης.

Αναλυτικά, ο επιχειρηματίας είχε βοηθήσει την ηθοποιό μέσω του δανείου αυτού για να κάνει επισκευές σε ένα τμήμα από το τριώροφο πατρικό της στα βόρεια προάστια.

Παράλληλα, ο Λάζαρης είχε αγοράσει δύο πολυτελή οχήματα, τα οποία ήταν γραμμένα στο όνομα της Παππά και μάλιστα ζητάει να έρθουν και αυτά στην κατοχή του.

Από τον επόμενο μήνα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Δανάη Παππά θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των  7.000 ευρώ μέχρι να ξεχρεώσει τον πρώην σύντροφό της. Αν ωστόσο, η ίδια δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, θα απομονωθεί το ισόγειο του πατρικού της ως αυτόνομο διαμέρισα, και θα νοικιαστεί.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!