Διακοπές στην Κρήτη!

Ετοιμάστε τα πράγματά σας και φύγαμε!


Ετοιμάστε τα πράγματά σας και φύγαμε!

Ετοιμάστε τα πράγματά σας και φύγαμε!

Ετοιμάστε τα πράγματά σας και φύγαμε!

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και τόπος διακοπών για περίπου τρία εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο! Σε αυτό το υπέροχο νησί, μπορείς να βρεις τα πάντα ενώ τα τοπία εναλλάσσονται το ένα μετά το άλλο. Μέρη ανεκτίμητης αξίας, άνθρωποι φιλόξενοι, καλό φαγητό και διασκέδαση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νησιού. Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα που θα πάτε διακοπές, πάρτε το πλοίο από Πειραιά και πεταχτείτε μέχρι την Μεγαλόνησο.
Κατά την παραμονή σας στο νησί, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις κρητικές νοστιμιές όπως γαμοπίλαφο, ντάκο, καλτσούνια, χοχλιούς, μυζήθρα, ανθούς και να πιείτε ρακί! Αν χαθείτε κατά την περιήγησή σας, μην διστάσετε να ρωτήσετε τους ντόπιους. Περήφανοι και φιλικοί, με αίσθηση του χιούμορ, είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Στο τέλος, ζητήστε να σας πουν και μια μαντινάδα! Το νησί, επίσης, φημίζεται για τα φεστιβάλ και τα ξέφρενα beach πάρτυ που διοργανώνονται το καλοκαίρι.
Η Κρήτη είναι ένα νησί για κάθε ηλικία, για κάθε πορτοφόλι, για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.  Αν στις διακοπές σας θέλετε να βρεθείτε σε ένα πολυτελές θέρετρο, όπου θα σας προσφέρουν μοναδική άνεση και υπηρεσίες, τότε προτιμήστε τα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελούντα. Αν σας αρέσει η κίνηση και η ζωντάνια της πόλης, αλλά ταυτόχρονα θέλετε ρομαντική ατμόσφαιρα και βόλτες σε γραφικά στενά μιας άλλης εποχής, τότε οι παλιές πόλεις των Χανίων και του Ρεθύμνου, είναι ιδανικοί προορισμοί.
Αν θέλετε έντονη νυχτερινή ζωή, φτηνά ποτά και δυνατή μουσική, τότε τα δεκάδες μπαρ στη Χερσόνησο, τα Μάλια και τον Πλατανιά, σας περιμένουν για να σας κρατήσουν άγρυπνους κάθε νύχτα των διακοπών σας. Όσο για εσάς που προτιμάτε ήρεμες, ξένοιαστες και οικονομικές διακοπές, χωρίς πολύ κόσμο, δίπλα στη θάλασσα μπορείτε να επισκεφτείτε την Παλιόχωρα, την  Σούγια, το Μπαλί, το Φραγκοκάστελλο, τον Πλακιά, το Λουτρό, την Αγία Γαλήνη, τον Άγιο Παύλο, τον Μύρτο, τον Λέντα, τον Μακρύγιαλο ή τον Ζάκρο.
Αν είστε λάτρης της φύσης το Φαράγγι της Σαμαριάς, τα Μάταλα, το Βάι, η Πρέβελη, ο Μπάλος και το Ελαφονήσι είναι μερικά από τα μέρη που θα σας συναρπάσουν με την μοναδική ομορφιά τους! Αν πάλι θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον Μινωικό πολιτισμό, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την Κνωσσό και την Φαιστό. Σίγουρα η Κρήτη, έχει τόσα όμορφα μέρη που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη της. Όπως και να το κάνουμε η Κρήτη είναι πάντα Κρήτη! Ποτέ δεν την βαριέσαι. That’s why I love Crete!
http://vimeo.com/14783757



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!