Διακόπηκαν οι έρευνες για το Boeing

Διακόπηκαν οι έρευνες για το χαμένο Boeing της Μalaysia Airlines στο νότιο Ινδικό ωκεανό εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.


Διακόπηκαν οι έρευνες για το χαμένο Boeing της Μalaysia Airlines στο νότιο Ινδικό ωκεανό εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Oλα τα αεροσκάφη που συμμετέχουν στις έρευνες επέστρεψαν στο Περθ. Η σχετική ανακοίνωση έγινε από Αυστραλό αξιωματούχο αλλά και τον επικεφαλής του αμερικανικού αεροσκάφους P8 Poseidon που συμμετέχει στις έρευνες.

«Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας έκανε λόγο για παγετό, ισχυρές αναταράξεις και σχεδόν μηδενική ορατότητα», δήλωσε ο πλωτάρχης Ανταμ Σαντζ, ο αξιωματικός που είναι επικεφαλής του αεροσκάφους του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, του πλέον εξελιγμένου ερευνητικού αεροσκάφους στον κόσμο, το οποίο μπορεί να εντοπίζει υποβρύχια, αλλά και πλοία καθώς είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ανίχνευσης.

Την ίδια ώρα οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων της μοιραίας πτήσης αναζητούν απαντήσεις και ετοιμάζονται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη

Χθες είχε ανακοινωθεί ότι δορυφόροι εντόπισαν τουλάχιστον 122 «αντικείμενα» που εικάζεται ότι θα μπορούσαν να είναι συντρίμμια του αεροσκάφους.

Την ίδια ώρα οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων της μοιραίας πτήσης αναζητούν απαντήσεις και ετοιμάζονται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Ηδη αμερικανική νομική εταιρεία έχει καταθέσει αγωγή εκπροσωπώντας τον πατέρα ενός εκ των επιβατών και δεν αποκλείεται να κατατεθεί και μαζική αγωγή που θα στρέφεται κατά της Malaysia Airlines και κατά της Boeing.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!