Διάρρηξη στα γραφεία υπουργείων: 4 οι δράστες της κλοπής των 30 laptop – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες


Τις κάμερες «ξεσκονίζουν» οι αστυνομικές Αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τη διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα στο κτίριο που στεγάζει τα γραφεία του υπουργείου Εργασίας και του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στην οδό Δραγατσανίου στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βίντεο δείχνουν τέσσερα άτομα να έχουν μπει μέσα στο κτίριο και να έχουν καταγράψει όλες τις κινήσεις τους. Άρπαξαν 30 καινούρια laptop, τα οποία είχαν προμηθευτεί στο υπουργείο. Οι υπολογιστές δεν είχαν κανένα αρχείο, καθώς δεν είχαν καν τεθεί σε λειτουργία.

Σημειώνεται ότι  αρχικά οι δράστες ανέβηκαν στον 5ο όροφο, όπου στεγάζεται το τμήμα Πληροφορικής του υπουργείου Εργασίας, έψαξαν τους χώρους και δεν βρήκαν κάτι. Στη συνέχεια πήγαν στον 7ο όροφο στο τμήμα Πληρωμής και Δαπανών του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής. Από εκεί άρπαξαν 30 laptop πακεταρισμένα.

Οι έρευνες των Αρχών είναι σε εξέλιξη, όμως, γεννώνται ερωτήματα για το πώς κατάφεραν να μπουν στο κτίριο οι δράστες με δεδομένο ότι συνήθως σε όλα τα υπουργεία υπάρχει φύλαξη και μάλιστα το περιστατικό έγινε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!