Διαζύγιο για τον Will Smith;

Τίτλοι τέλους έπειτα από 13 χρόνια.


Τίτλοι τέλους έπειτα από 13 χρόνια.

Τίτλοι τέλους έπειτα από 13 χρόνια.

Τίτλοι τέλους έπειτα από 13 χρόνια.

Ο 42χρονος πολυτάλαντος ηθοποιός, παραγωγός και τραγουδιστής και η σύζυγός του, Jada Pinkett-Smith, αποφάσισαν να χωρίσουν, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό περιοδικό ”In touch”.  Από τον επιτυχημένο γάμο τους, απέκτησαν δύο παιδιά-θαύματα που έχουν μπει από νωρίς στον χώρο της showbiz: τον 13 χρονο Jaden, που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος νεαρός ηθοποιός του Hollywood μετά την συμμετοχή του στην ταινία ”Karate Kid” και την 10χρονη Willow, που έκανε πριν περίπου ένα χρόνο το μουσικό της ξεκίνημα με το επιτυχημένο τραγούδι “Whip My Hair”.
will_smith3
Η οικογένεια Smith, την χρονιά που μας πέρασε, είχε κέρδη 20 εκατ. δολαρίων, χρίζοντας την ως μία από τις πιο πλούσιες οικογένειες του Hollywood!  Το ζευγάρι λίγο καιρό πριν, φωτογραφήθηκε στο σπίτι του για λογαριασμό του περιοδικού ‘’Architectural Digest’’, δείχνοντας πιο ευτυχισμένο από ποτέ.
will_smith2
Επισήμως πάντως, δεν έχει βγει κάποιος εκπρόσωπος της οικογένειας για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός.  Αν πάντως, ισχύει η φήμη, αυτό θα είναι το δεύτερο διαζύγιο για τον Will Smith, ο οποίος χώρισε από την σχεδιάστρια μόδας, Sheree Zampino, το 1995 μετά από τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση – του 18χρονου πλέον – γιου τους, Trey.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!