Διήμερο μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία

Πού και πότε;


Πού και πότε;

 

Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 21:30 στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου IANOS θα παρουσιαστεί σε δύο μέρη ένα αφιέρωμα στον ΝίκοΚαββαδία.

Την Παρασκευή ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Άννα Λινάρδου ερμηνεύουν τον λόγο του ποιητή της θάλασσας με τίτλο της βραδιάς “…χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία…” Νίκος Καββαδίας, ο θαλασσινός.Ο ποιητής του άγριου ταξιδιού. Το Μαχαίρι, ο Δόκιμος, ο Ιδανικός κι Ανάξιος Εραστής, ο Λύχνος του Αλλαδίνου και οι 7 Νάνοι, η Φάτα Μοργκάνα και το Πούσι.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου τραγουδούν ο Κώστας Θωμαΐδης και η Άννα Λινάρδου. Η δεύτερη μέρα του αφιερώματος στον Νίκο Καββαδία έχει τίτλο “Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για το Νότο…”. Στο επίκεντρο της βραδιάς ο λόγος του ταξιδιώτη ποιητή της περιπέτειας, του ονείρου, της φυγής από την πραγματικότητα, της- χωρίς όρια- φαντασίας.

Και τις δύο βραδιές συμμετέχουν οι μουσικοί: Ακης Κατσουπάκης: πιάνο, Γιώτης Κιουρτσόγλου: μπάσο, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν, Γιάννης Παπαζαχαριάκης: κιθάρα και ενορχηστρώσεις και ο Θάνος Μικρούτσικοςθυμάται μέσω video.
 

IANOS 
Πληροφορίες – Κρατήσεις: τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα
Προπώληση εισιτηρίων: στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ και στο www.ianos.gr
Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€. Ώρα έναρξης: 21.30

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!