”Δηλητηριάστε το νερό και το φαγητό τους”

Οι τζιχαντιστές γιορτάζουν τη φρίκη που προκάλεσαν


Συνδεδεμένοι με τους τζιχαντιστές λογαριασμοί στο Twitter γιορτάζουν την χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, πιθανολογώντας πως είναι δουλειά κάποιας φράξιας τζιχαντιστών.
Πολλοί χρήστες εξέφρασαν την πεποίθηση ότι το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται πίσω από την επίθεση.

Οι τζιχαντιστές γιόρτασαν την επίθεση με hashtags που στα αραβικά μεταφράζονται ως #Παρίσι στις Φλόγες, καθώς και το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο hashtag #FranceUnderAttack #Το Παρίσι δέχεται Επίθεση. Ειδικά οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτος (IS) χρησιμοποιούν hashtags στα Αραβικά που μεταφράζονται σε #Το Κράτος του Χαλιφάτου Χτυπάει τη Γαλλία και #Τζιχαντιστές_Γαλλία_Καίγεται.

Ένα κανάλι που υποστηρίζει κατηγόρησε τη Γαλλία για την αποστολή πολεμικών αεροσκαφών που βομβάρδισαν τη Συρία και λέει «σήμερα πίνει από το ίδιο ποτήρι».

Μετά τα γαλλικά εγκλήματα στο Μάλι, και τον βομβαρδισμό της Συρίας και του Ιράκ, έρχεται τώρα η ώρα των σκοτωμών. Στα σπίτια σας, θα γίνει πόλεμος. 18 νεκροί και 60 όμηροι #Paris #ISIS

Ένας λογαριασμός Twitter που μεταφράζεται σε «Εγγονή του Ομάρ Αλ Φαρούκ» απείλησε στα αραβικά: Το Παρίσι καίγεται και σύντομα, Αλλάχ επιτρέποντος θα καεί όλη η χώρα, θα ορκιζόμαστε σε αυτόν που νομιμοποιεί τον όρκο, θα σας κάνουμε να δοκιμάσετε αυτή την την πίκρα, #Paris_Howls.

Ταυτόχρονα, το Ισλαμικό Κράτος έδωσε σήμερα, μια ημέρα μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι, στη δημοσιότητα ένα βίντεο, το οποίο δεν έχει ημερομηνία εγγραφής και στο οποίο η τζιχαντιστική αυτή οργάνωση προτρέπει τους μουσουλμάνους που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Συρία να κάνουν ιερό πόλεμο και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στη Γαλλία.

engine.feed.grςςςengine.feed.grςςςς

“Έχετε πάρει εντολή να πολεμήσετε τους απίστους όπου τους βρίσκετε –τί περιμένετε λοιπόν; Υπάρχουν όπλα και αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα και στόχοι που μπορούν να πληγούν”, δηλώνει ένας μαχητής του Ισλαμικού Κράτους στο βίντεο αυτό, ενώ βρίσκεται περιτριγυρισμένος από άλλους μαχητές.

“Υπάρχουν όλα τα δηλητήρια, επομένως δηλητηριάστε το νερό και το φαγητό τουλάχιστον ενός από τους εχθρούς του Αλλάχ”, προσθέτει.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!