Δημιουργίες πολύ ρόκ απο την Φωτεινή Αντώνογλου

Δέρμα..στύλ και πολύ ρόκ ύφος για γυναίκες που σαγηνεύουν!!


Το δέρμα επέστρεψε πανηγυρικά. Φορέματα, παλτό, jackets, παντελόνια, φούστες, τα κλασικά αγαπημένα περφέκτο, οι biker boots και τα αξεσουάρ από το πολύτιμο, δημοφιλές υλικό.

Το δέρμα είναι σίγουρα το must have της φετινής σεζόν. Επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, δημιουργεί τέλεια σύνολα για κάθε περίσταση, χαρίζει στις γυναίκες «έντονη fashion προσωπικότητα», μοναδικό στυλ. Και το κυριότερο! Μας φτιάχνει τη διάθεση. Οι γυναίκες νιώθουν αισθησιακές, sexy, σίγουρες για τον εαυτό τους. Ακριβώς όπως οι δυναμικές φιγούρες των 80’s.

969394_10201995571384583_586243709_n

Η Μαντόνα άφησε εποχή όταν τραγουδούσε τις διεθνείς επιτυχίες της φορώντας δερμάτινα του αγαπημένου της Jean Paul Gaultier. Η Σίντι Κρόφορντ κυκλοφορούσε με καλοδουλεμένα μαύρα και καφέ περφέκτο στους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Λος Άντζελες και του Λονδίνου. Οι big stars του κινηματογράφου επέλεγαν δερμάτινα σύνολα με τις υπογραφές διάσημων σχεδιαστών.

 

3

Οι περισσότεροι εμπνέονται από τους ξέγνοιαστους καβαλάρηδες των 50’s και 60’s. Τα δερμάτινα μπουφάν άλλωστε του Τζέημς Ντιν άφησαν εποχή. Έτσι και το δικό μας κορίτσι  η Φωτεινή Αντλώνογλου δημιουργεί τα ρούχα της και μας μαθαίνει στύλ!! 

Το biker jacket τον φετινό χειμώνα ανατρέπει τα ενδυματολογικά στερεότυπα. Με ροκ στοιχεία, με φερμουάρ ή χωρίς αυτό, με μεταλλικά στοιχεία, μεγάλα κουμπιά ή ακόμα και «λεπτομέρειες» από δαντέλα.

2

Για όλα επικοινωνήστε μαζί της στην σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/fotini.antonoglou1?hc_location=timeline

https://www.facebook.com/pages/Fashion-Rocks-by-FA-Fotini-Antonoglou/217990984983323

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!