Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η δημόσια στήριξη στην Ιωάννα Τούνη – «Είναι ένα παιδί ορφανό και έχει παλέψει»


Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση της Ιωάννας Τούνη να αναρτήσει στο Instagram προφίλ της, μαζί με άλλα στιγμιότυπα, μία φωτογραφία της τουρκικής σημαίας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Καππαδοκία. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε σήμερα (1/10) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και στήριξε δημόσια την καλή της φίλη.

Αρχικά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε: «Δεν τους πείραξε η τουρκική σημαία. Τους πείραξε η Ιωάννα για ακόμη μία φορά, επειδή μπορεί να ταξιδεύει, ζει, αναπνέει και είναι πετυχημένη. Η ιταλική και η γερμανική σημαία δεν τους ενοχλεί;».

Ακόμα, σημείωσε ότι: «Καταλαβαίνω από κάποιους ανθρώπους που έχασαν τους προγόνους τους, τα σπίτια τους, τη ζωή τους, να μην αντέχουν να βλέπουν την τουρκική σημαία. Το 1974 είναι πολύ κοντινό παρελθόν και οι πληγές τους είναι ακόμα ανοιχτές. Αλλά δεν φταίει η Ιωάννα γι’ αυτό».

«Εάν τους ενοχλεί τόσο πολύ, υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται unfollow. Είναι καλή όταν μοιράζει δώρα σαν τον Άγιο Βασίλη, αλλά όταν ζει και περνάει ωραία, τους ενοχλεί. Είναι ένα παιδί ορφανό και έχει παλέψει για να έχει ό,τι έχει σήμερα. Είναι άδικο αυτό το πράγμα που γίνεται συνέχεια!», τόνισε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!