Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδελφό της, Ανδρέα – «Μπορεί η οικογένειά μας να διαλύθηκε, αλλά…»


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram έπειτα από αφιέρωση του αδελφού της.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Αλεξανδράκη, ο οποίος έφτασε στην κορυφή του Άθωνα και έκανε μια ανάρτηση από το σημείο, αφιερώνοντας αυτή τη νέα «τρέλα» του όπως έγραψε, στην αδελφή του, Δήμητρα.

«Τα όρια μας είναι καλό να τα δοκιμάζουμε, γιατί αλλιώς δεν θα μάθουμε ποτέ τις δυνατότητες που μας έδωσε ο δημιουργός μας… Υ.Γ. Την κορυφή του Άθωνα την αφιερώνω στην αδελφή μου, Δήμητρα που με στηρίζει στις τρελές επιλογές μου και είναι πάντα δίπλα μου. @dimitraalexandraki1», έγραψε ο Ανδρέας Αλεξανδράκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η ανάρτηση για τον αδελφό της

Με τη σειρά της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναδημοσίευσε την Κυριακή (08/09) την ανάρτηση του αδελφού της στο Instagram. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά στη σχέση τους, αλλά στην οικογένειά τους, την οποία χαρακτήρισε ως διαλυμένη.

«Πάντα θα είσαι ο μικρούλης μου! Πάντα θα είμαι δίπλα σου! Μπορεί η οικογένειά μας να διαλύθηκε, αλλά εμείς θα είμαστε πάντα ένα! Σ’ αγαπάω φούλη μου!», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζουμε, πως οι γονείς του γνωστού μοντέλου χώρισαν, όταν εκείνη ήταν ανήλικη. Σήμερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον αδελφό της, αλλά και με το παιδί που έκανε στη συνέχεια η μητέρα της, τον ετεροθαλή αδελφό της.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!