Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ιστορία για το φιλί με την Ιωάννα Τούνη στον ποταμό Αχέροντα – «Πήγα στον κάτω κόσμο και έφερα τον μεγαλύτερο σατανά»


Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη συχνά μοιράζονται στιγμές από την ζωή τους με τους ακολούθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα νέο βίντεο με την σύντροφό του.

Σε αυτό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας στην Ιωάννα Τούνη σχολιάζει με χιουμοριστικό τρόπο το φιλί που είχαν δώσει στον ποταμό Αχέροντα.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο απευθυνόμενος στην influencer αναφέρει: «Μίλησα με έναν φίλο μου στο τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει την πρώτη μας φωτογραφία, βασικά το πρώτο μας φιλί. Ξέρεις που ήταν; Το έχει φίλος μου σε φωτογραφία. Ήταν στον ποταμό Αχέροντα και λέω ότι τώρα κατάλαβα. Πήγα στον κάτω κόσμο και έφερα τον μεγαλύτερο σατανά! Πήγα στον κάτω κόσμο και έφερα αυτόν τον σατανά, να τον πάω πίσω στον Αχέροντα; Εννοώ το πρώτο μας φιλί καταγεγραμμένο σε κάμερα. Πήγα στην πύλη της κολάσεως και έφερα τον διάολο».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!