Δημήτρης Καμπουράκης: Η επιστροφή του στην τηλεόραση είναι γεγονός


Ένας από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους, ο Δημήτρης Καμπουράκης μετά από ένα θέμα υγείας που τον κράτησε ένα χρόνο μακριά από την τηλεόραση επιστρέφει και πάλι στον ενημερωτικό τομέα.

Τον γνωστό δημοσιογράφο αυτή τη φορά θα τον βλέπουμε μαζί με τον Βαγγέλη Γιακουμή τα Σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα του Action 24 στις 6.00 με 10.00 το πρωί.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε στην κάμερα του «Summer’s Cool» για την επιστροφή του αλλά και για την περιπέτεια υγείας του. «Σιγά την είδηση! Δεν γυρίζει ούτε ο Παπανδρέου από το Χέφιλντ, ούτε ο Καραμανλής από το Παρίσι. Σιγά, γυρίζει ο Καμπουράκης στην τηλεόραση. Όλα μία χαρά. Πρώτα είπα το ναι και μετά έμαθα ότι θα είμαι με τον Βαγγέλη Γιακουμή. Κάθε Σαββατοκύριακο 6-10 το πρωί. Το Action είναι ένας πολύ φιλόξενος χώρος και καθόλου τοξικός», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του: «Καλά είμαι, μία χαρά! Δεν ήμουν και του θανατά ποτέ. Είναι βελτιωμένα τα πράγματα. Εξάλλου κάνω ΣΚ, δεν κάνω κάθε ημέρα. Κάθε ημέρα δεν άντεχα. Θα είμαι πολύ καθιστός. Εγώ εξήγησα γιατί έφυγα από το OPEN και δεν κουβεντιάζω ξανά. Καμία σχέση με τον Παναγιώτη Στάθη».

πηγή: youfly.gr

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!