Δημήτρης Λάλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση εάν είναι ερωτευμένος – ΒΙΝΤΕΟ


Για τον έρωτα με αφορμή την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει στο Ηρώδειο με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, μίλησε ο Δημήτρης Λάλος σε δηλώσεις, που έκανε στην εκπομπή του Star, «Breakfastatstar». Ο λόγος για τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ζωρζ & Φρέντρικ: Ποιητές του Ονείρου».

«Όπως λέει και ο ποιητής, τίποτα δεν μπορεί να κερδίσει τον έρωτα. Ο έρωτας γενικά, νομίζω ότι είναι μια κινητήριος δύναμη για όλη την ανθρωπότητα και επίσης η αγάπη. Νομίζω ότι χωρίς αυτή την κινητήριο δύναμη πολλά πράγματα δε μπορούν να γίνουν.

Είμαι κατά κάποιο τρόπο διάσημος από τη δουλειά μου, αλλά δεν είναι δουλειά μου να είμαι διάσημος. Εγώ συνεχίζω να κάνω ό,τι κάνω, να δουλεύω πυρετωδώς, μανιωδώς με όσο μεγαλύτερη ζέση μπορώ, για να φέρω στο κοινό απέναντι, στο οποίο νιώθω μεγάλη ευθύνη, ό,τι καλύτερο μπορώ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

Για τη συνεργασία του με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ανέφερε ο ηθοποιός: «Το να δουλεύεις με ηθοποιούς, που συνεννοείσαι και μπορείς να επικοινωνήσεις, είναι νομίζω πάντα το καλύτερο».

Τέλος, για το αν ο Δημήτρης Λάλος έχει ζήσει μια θυελλώδη και παθιασμένη σχέση, απάντησε: «Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι ζουν συνεχώς κάτι το οποίο τους κινεί. Άρα, πώς θα μπορούσα εγώ να μην το ζήσω;». Αμέσως, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε, εάν είναι ερωτευμένος αυτό το διάστημα, και ο Δημήτρης Λάλος αποχώρησε χαμογελώντας.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!