Δημήτρης Μοθωναίος: «Είναι ένας νεανικός έρωτας για εμένα», λέει για την Μαρία Ναυπλιώτου


Ο Δημήτρης Μοθωναίος αποκάλυψε τον νεανικό του έρωτα με την Μαρία Ναυπλιώτου μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (12/09) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον».

Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να παίζουν στην τηλεοπτική σειρά της κρατικής τηλεόρασης, «Η Παραλία», η γνωριμία τους όμως, πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Μαρία Ναυπλιώτου συμμετείχαν πριν από 17 χρόνια στην ίδια θεατρική παράσταση, που σκηνοθετούσε ο Στάθης Λιβαθινός. Από τότε και έπειτα λοιπόν, δημιουργήθηκε αυτή ιδιαίτερη σχέση ανάμεσά τους.

«Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος του ηθοποιού έχει να κάνει με το ότι πρέπει να είσαι πραγματικά ευάλωτος, απαιτείται. Εκτίθεσαι και απέναντι στον συνάδελφο, αν έχεις δίπλα σου τη Μαρία Ναυπλιώτου για παράδειγμα. Είναι ένας νεανικός έρωτας για εμένα, γιατί ήμασταν μαζί στην πρώτη παράσταση, που έπαιξα στο θέατρο πριν από 17 χρόνια.

Ήμασταν στην παράσταση της πειραματικής σκηνής στον «Ηλίθιο του Ντοστογιέφσκι» σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού. Ήταν ένα έπος ως παράσταση και σε ώρες και σε διάρκεια προβών, ήταν και πολυπληθής ο θίασος.

Εγώ είχα επικεντρωθεί στην Μαρία για κάποιον προφανή λόγο και όλοι έβγαιναν από άλλες εισόδους, εγώ με τη Μαρία δεν υπήρχε λόγος να είμαστε στον ίδιο χώρο. Για κάποιον λόγο μας είχαν αφήσει μόνο εμάς τους δυο σε ένα καμαρίνι, που έπρεπε να είχε χαμηλό φωτισμό, γιατί ήταν τα παράθυρα το πίσω του σκηνικού.

Εγώ έβλεπα τη Μαρία – τότε το 2006 – 2007 ήμουν και μικρό παιδί – να προετοιμάζεται, άνοιγε και μια κρέμα και την άπλωνε στα χέρια της και την έβλεπα μέσα από τον καθρέφτη κι έλεγα «τι είναι αυτό που συμβαίνει;». Να έχεις την ευκαιρία να παίζεις με αυτό το πλάσμα και να το αγγίζεις; Της το έχω πει όλο αυτό», είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!