Διονύσης Σχοινάς: Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα, ότι είμαι Ρομά, ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία


Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε συνέντευξη ο Διονύσης Σχοινάς. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα ψέματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνον.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο τραγουδιστής είπε: «Μια κοπέλα είχε χαράξει με ξυράφι στο χέρι της το όνομά μου, ήταν λίγο μακάβριο αυτό. Είχε έρθει στο μαγαζί με αυτό για να βγάλουμε φωτογραφία μαζί, ήταν λίγο κάπως! Πολλά τραγούδια που απέρριψα έγιναν επιτυχίες, αρκετά της Καίτης και του Αντώνη Ρέμου. Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για μένα, ότι είμαι Ρομά, ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία».

Η Καίτη Γαρμπή και ο γιος τους

Μιλώντας για την Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς εξομολογήθηκε πως: «Με την Καίτη είναι η τύχη που έφερε δύο ανθρώπους μαζί, που έχουν σχεδόν την ίδια κοσμοθεωρία, σχεδόν τις ίδιες αρχές, να έχουν στο κεφάλι τους συγκεκριμένα πράγματα για το πώς θέλουν να ζήσουν την ζωή τους και σε αυτά στο 80% κολλήσαμε».

Συνεχίζοντας, εξήγησε ότι: «Υπάρχουν ακόμα ζήλιες στη σχέση μας όταν ο άλλος δίνει δικαίωμα, αλλά δεν δίνουμε ο ένας δικαίωμα στον άλλον. Θα χαρακτήριζα τη σχέση μας με το τραγούδι «Εσένα Μόνο». Με την Καίτη μαλώνουμε με επίπεδο».

«Όταν τσακωνόμαστε αν φύγει λίγο η φωνή θα πάρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου, θα κάνω μια βόλτα και σε 3 λεπτά θα γυρίσω και θα φιλιόμαστε. Είναι πολύ ωραίο να είσαι με την Καίτη. Δεν ξέρω αν είναι πεπρωμένο, αλλά με το που βρεθήκαμε ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί!», πρόσθεσε.

Σχετικά με την σχέση που έχει με το γιο του, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Η σχέση μου με τον γιο μου είναι αδελφική, ήταν πάντα ο μικρός μου αδελφός. Ξαγρυπνούσαμε τα βράδια μέχρι να γυρίσει ο Δημήτρης σπίτι, είμαστε Έλληνες και έχουμε αυτό το συναίσθημα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!