Δολοφονία στο Κιλκίς: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 28χρονο Αφγανό


Δολοφονία με θύμα έναν 28χρονο Αφγανό αποκαλύφθηκε στο Κιλκίς και οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το σενάριο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς κοντά στην μεθοριακή γραμμή της Ειδομένης, στο Κιλκίς. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρός ένας 28χρονος Αφγανός, που έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο, σε αγροτική περιοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα έφερε τραύματα στο στήθος, ενώ δίπλα από το πτώμα εντοπίστηκε ένα όπλο, το οποίο προς το παρόν είναι άγνωστο εάν χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη/δράστες ή εάν το κατείχε ο 28χρονος. Το όπλο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 28χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για ληστείες σε βάρος αλλοδαπών και είχε εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης. Ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία περιλαμβάνεται το έγκλημα να αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Παιονίας.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!