Δολοφονία στο Ψυχικό: «Μετά τον ξυλοδαρμό του, μου έλεγε “το νησί είναι επικίνδυνο”» – Τι αποκαλύπτει φίλος του 54χρονου τοπογράφου


Τοπογράφος με αρκετές δουλειές σε Μύκονο, Ίο, Πάρο και άλλα νησιά του Αιγαίου ήταν ο 54χρονος, ο οποίος έπεσε νεκρός σε δολοφονική ενέδρα το πρωί της Τρίτης (2/7) στο Ψυχικό.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν, τον περιγράφουν ως εργασιομανή και αρκετά επιτυχημένο στον χώρο του. Μετά την εκτέλεσή του, κοντά στο τεχνικό γραφείο του, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχουν μπει οι επαγγελματικές του δραστηριότητες στα νησιά.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως φοβόταν καθώς είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού πριν από δύο χρόνια, έξω από το σπίτι του στην Αθήνα, ενώ θεωρούσε την Μύκονο επικίνδυνο νησί.

«Ξυλοδαρμό είχε υποστεί στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια έξω από την οικία του από αγνώστους, βράδυ στο σπίτι του». Τον είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο, είπε και πρόσθεσε: «από τότε πρόσεχε και μου έλεγε “το νησί είναι επικίνδυνο”. Είχε πάει στη ΓΑΔΑ, ερευνούσαν οι αρχές. Δεν ξέρω αν είχαν βρει κάτι. Μου είχε πει ότι είχε αναφέρει κάποιους υπόπτους που αυτός ήξερε, εννοώ ηθικούς αυτουργούς ας πούμε… Σε προσωπικό επίπεδο δεν είχε κάτι με κανέναν, λογικά ίσως με τη δουλειά ας πούμε κάτι», λέει φίλος του τοπογράφου στην εκπομπή TLive στον Alpha.

Ο 54χρονος δραστηριοποιείτο στο Μύκονο από το 2000. Την τελευταία φορά που μίλησε μαζί του ο συνάδελφός του, ο 54χρονος φαινόταν χαλαρός, χωρίς να τον απασχολεί κάτι. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. «Δυο πολύ καλά παιδιά έχει και την σύζυγό του την ξέρω. Εξαιρετική, συνάδελφος είναι. Δύο καταπληκτικοί άνθρωποι με δύο καταπληκτικά παιδιά», λέει ο φίλος του και προσθέτει: «Ο πιο έντιμος μηχανικός και ίσως και άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Εντιμότατος. Ακέραιος χαρακτήρας και στο επάγγελμά του…».

Τον Οκτώβριο του 2016, ο 54χρονος άνοιξε μία τεχνική εταιρεία με τον συνέταιρό του, στο Ψυχικό. Μιλώντας για τον συνέταιρο του 54χρονου, είπε: «Είναι ο πιο αγνός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Στο γραφείο με ατέλειωτη δουλειά, δούλευαν από μικρά παιδιά αυτοί. Τελείωσαν το Πολυτεχνείο και πριν τελειώσουν δούλευαν. Πολύ καλοί φίλοι, σαν αδέλφια».

Το θύμα ήταν κουμπάρος και με τον πιο ισχυρό εργολάβο της Μυκόνου, σύμφωνα με την εκπομπή.

Δείτε το βίντεο:

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!