Δολοφονική επίθεση στο Ρέθυμνο: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 69χρονος κτηνοτρόφος – «Κλειδί» η κατάθεσή του


Εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έλαβε ο 69χρονος κτηνοτρόφος που δέχθηκε την άγρια επίθεση μέσα στο ποιμνιοστάσιό του στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Ο 69χρονος νοσηλεύεται πλέον στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου και φέρεται έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή του, σύμφωνα με το creta24.gr.

Η κατάθεση του 69χρονου είναι εκείνη που μπορεί να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης, με τους αστυνομικούς να περιμένουν από την πρώτη στιγμή τη βελτίωση της υγείας του, έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει στοιχεία και πληροφορίες γύρω από την επίθεση που δέχθηκε πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν πυροβολήθηκε και του έκοψαν την γλώσσα.

Όπως είχε γράψει το enikos.gr, η αγριότητα της πράξης με τον ακρωτηριασμό της γλώσσας ίσως δείχνει ότι αυτή είχε και τιμωρητικό χαρακτήρα. Δηλαδή, τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτή την επίθεση να επιδίωκαν να κόψουν την γλώσσα του κτηνοτρόφου λόγω των σκληρών λεγόμενων του σε προηγούμενη διένεξη που μπορεί να υπήρχε.

Ορισμένοι συνδέουν τη δολοφονική επίθεση εναντίον του 69χρονου μέσα στο ποιμνιοστάσιό του με εκείνη σε βάρος του γιου του με καυστικό υγρό φέτος τον Ιούλιο στον Κουμπέ Ρεθύμνου. Βέβαια ο πατέρας της οικογένειας που θεωρείται ύποπτη φαίνεται να έχει άλλοθι, ενώ ο ένας γιος είναι στη φυλακή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως η επίθεση να έγινε από τρίτο πρόσωπο, το οποίο έλαβε σχετική εντολή.

Στο μεταξύ, ο κτηνοτρόφος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει την επίθεση σε βάρος του άτυχου 69χρονου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη από την αστυνομία. Στο βίντεο φέρεται να εμφανίζεται ένας εύσωμος άνδρας που φοράει κάλτσα στο κεφάλι του. Επίσης δεν φαίνεται το όχημα διαφυγής που χρησιμοποίησε ο δράστης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!