Δύσκολες ώρες για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – Στο νοσοκομείο ο πατέρας του έπειτα από τροχαίο


Στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται ο γνωστός επιχειρηματίας, Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, χθες (21/10) το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti.gr, ο 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν επί της οδού Κρασαδάκη στο Ηράκλειο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι, στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Μανώλης Παπακαλιάτης και ελαφρύτερα οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο.

Ο επιχειρηματίας υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Φέρει πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα, τραύματα στη γνάθο, ανοιχτό κάταγμα στην κνήμη και υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Όσον αφορά τους επιβαίνοντες στο δίκυκλο, ο 50χρονος δεν τραυματίστηκε, ενώ ο 17χρονος ελαφρά, και μετά την παροχή των α’ βοηθειών, αποχώρησε από το Βενιζέλειο.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, ερευνώνται από την Τροχαία.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!