Έλενα Παπαρίζου: Έτσι μου έκανε πρόταση γάμου ο Ανδρέας

Για τη σχέση της με τον Αντρέα Καψάλη, μίλησε στο «Πρωινό Mou» η Έλενα Παπαρίζου, αλλά και για το πώς της έκανε πρόταση γάμου.


«Είναι τόσο υπέροχο που εγώ είμαι λίγο αφηρημένη καλλιτέχνης και ο Αντρέας είναι λίγο… τετράγωνος».

Αυτή ήταν η πρώτη αυθόρμητη απάντηση της τραγουδίστριας στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το πώς αποφάσισε να κάνει δεσμό με κάποιον εκτός καλλιτεχνικού χώρου. «Πολιτικός μηχανικός, ένα και ένα κάνουν δύο. Μας σύστησε η κολλητή μου, η Ρωξάνη. Είχε περάσει να πει ένα γεια».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι εκείνη έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση της με τον Αντρέα Καψάλη και ότι όταν κάποια στιγμή κοινή τους παρέα τη ρώτησε τι θα κάνει αύριο, εκείνη απάντηση – παρουσία του αγαπημένου της – «εγώ αύριο θα βγω date με τον Αντρέα».

Όσο για την πρόταση γάμου; Η τραγουδίστρια περιέγραψε πολύ τρυφερά αυτό που έζησε τη μέρα της πρότασης γάμου, που δεν ήταν μια ιδιαίτερη μέρα, αλλά μία καθημερινή στιγμή, όπως είπε, του ζευγαριού στο σπίτι του.

«Κοίτα, την πρόταση μου την έκανε προτού μου φέρει το δαχτυλίδι. Είχαμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι και εκεί που είμαστε τον βλέπω να έρχεται μπροστά μου, πέφτει στα γόνατα και με πολύ βουρκωμένα μάτια μου λέει Έλενα μου, σε λατρεύω, θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου. Ε, άρχισα να κλαίω και εγώ… Το δαχτυλίδι ήρθε κάποιες μέρες μετά!».

“Οπως είπε, διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και θέλει την ηρεμία της!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!