Έλενα Παπαρίζου: μετακομίζει μόνιμα στη Σουηδία;

Το χάνει το κορίτσι η Ελλάδα!


Το χάνει το κορίτσι η Ελλάδα!

Το χάνει το κορίτσι η Ελλάδα!

Το χάνει το κορίτσι η Ελλάδα!

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στη Σουηδία μετά τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη. Η τραγουδίστρια -που πάντα προσέχει τα λεγόμενά της- απέφυγε να αναφερθεί στον άντρα με τον οποίο έζησε πολλά χρόνια και έχτισε μαζί του την καριέρα της, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι έχει ξεγράψει το παρελθόν της αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στο μέλλον μόνιμα στο Γκέτεμποργκ, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια.
Η Έλενα έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της ζωής της με τον Τόνυ Μαυρίδη. Η καριέρα της έχει πλέον περάσει σε σουηδικά χέρια, με επίκεντρο έναν γοητευτικό άνδρα με τον οποίο τη συνδέει τρυφερή φιλία, η οποία έχει την προοπτική να εξελιχτεί σε δεσμό ζωής. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι με τον εν λόγω Σουηδό, που έχει μπει δυναμικά στη ζωή της, έχει ήδη ξεκινήσει μια πολύ όμορφη ερωτική σχέση, για την οποία όμως η τραγουδίστρια τηρεί σιγήν ιχθύος τηρώντας την πάγια αρχή της να μη μιλάει ποτέ για τα προσωπικά της.
Στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα σε γνωστό σουηδικό έντυπο δήλωσε πρώτη φορά ότι θα μπορούσε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να μείνει στη Σουηδία, όπου γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. «Πάντα αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι στη Σουηδία με αγαπάνε και τους αγαπάω κι εγώ. Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι εδώ με έχουν αγκαλιάσει, όπως όλες τις φορές, και το απολαμβάνω πολύ αυτό… Τώρα είμαι εδώ για διακοπές και θα αποφασίσω αργότερα αν θέλω να μετακινηθώ πίσω στη Σουηδία μόνιμα η όχι» δήλωσε η Έλενα. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν περνάει καλά στην Ελλάδα, απάντησε ότι δεν διαμαρτύρεται, αλλά θα ήταν διασκεδαστικό να κάνει κάτι νέο…
Πάντως σε όλες τις ερωτήσεις για το τι πρόκειται να κάνει στο μέλλον άφησε να εννοηθεί ότι αυτό θα το δείξει ο χρόνος, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα ότι η Σουηδία μάλλον υπερτερεί στην καρδιά της έναντι της Ελλάδας. Γεγονός που για τις καλά πληροφορημένες πηγές οφείλεται στο νέο κεφάλαιο το οποίο έχει ανοίξει εκεί σε ό,τι αφορά όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή. Η Έλενα Παπαρίζου στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί και πάλι στην Κύπρο για δύο συναυλίες στη Λευκωσία και τη Λεμεσό.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!