Έλενα Παπαρίζου: “Μιλά για τον πατέρα της, τον Τόνυ Μαυρίδη και τα σχέδιά της για γάμο”

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν απόψε η τραγουδίστρια στη νέα της συνέντευξη.


Στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή Τετ Α Τετ μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία αποφάσισε να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική και να αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα της προσωπικής της ζωής.

Για τον θάνατο του πατέρα της, η τραγουδίστρια είπε:

“Είμαι σίγουρα καλύτερα μετά από 4,5 χρόνια, έχω αποδεχθεί καλύτερα μερικά πράγματα. Μου λείπει πολύ ο πατέρας μου, θυμάμαι ότι ήταν πολύ θετικός άνθρωπος και θα ήθελα να μπορώ να τον παίρνω και σήμερα τηλέφωνο για να του πω όλα μου τα νέα. Ο χρόνος που πέρασα στην Σουηδία μόνη μου με έκανε να δω καλύτερα τον εαυτό μου, τον χρειαζόμουν, δεν είχα μείνει ποτέ μόνη μου μέχρι τότε.”

Για τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη, που συζητήθηκε πολύ, η Έλενα Παπαρίζου ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής:

“Πανικοβλήθηκα στην αρχή με την τεράστια αυτή αλλαγή. Όσο όμως και να αγαπάς έναν άνθρωπο, έρχεται πάντα η συνήθεια. Όταν πρέπει να αποχωριστούμε κάτι από τη ζωή μας, είναι πάντα δύσκολο. Μου πήρε ένα εξάμηνο για να συνειδητοποιήσω ότι κοιμάμαι μόνη μου. Το κρεβάτι μου φαινόταν άδειο. Και οργή και μελαγχολία βίωσα, γιατί τον Τόνυ τον είχα αγαπήσει. Το τραγούδι εκείνη την περίοδο με έσωσε, ευτυχώς που είχα το τραγούδι στην ζωή μου. Βέβαια, μόλις τέλειωσα τις εμφανίσεις μου στον Διογένη, έφυγα αμέσως την επόμενη μέρα για τη Σουηδία. Είχαν γίνει όλα μαζί εκείνη την περίοδο, ο θάνατος του πατέρα μου, ο χωρισμός μου, ήταν δύσκολο να τα αντιμετωπίσω όλα μαζί. Δεν ήξερα μετά αν θέλω να είμαι με κάποιον για πάρα πολύ καιρό.”

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή σήμερα, στο πλευρό του συντρόφου της Ανδρέα Καψάλη:

“Η αγάπη με βρήκε σε ένα φιλικό σπίτι! Εκεί γνώρισα τον Ανδρέα. Στον Ανδρέα μου άρεσαν πολύ οι τρόποι και η συμπεριφορά του, με κάνει να νιώθω πάντα κυρία όταν με συνοδεύει. Εγώ ήμουν αυτή που τον κυνήγησα, αν και είχε φανεί από νωρίς ότι υπήρχε μια αλληλοσυμπάθεια! Δεν είχα κανένα πρόβλημα να του ζητήσω να βγούμε και μάλιστα το έκανα και μπροστά στους φίλους μας.

Νιώθω πραγματικά ότι με προσέχει και με αγαπάει πολύ. Κι εγώ το ίδιο νιώθω. Όταν συγκατοικήσαμε, μπήκαμε φοβισμένοι στο ίδιο σπίτι. Εγώ προερχόμουν από μια 12χρονη σχέση κι ο Ανδρέας από ένα γάμο. Αυτά γρήγορα όμως λύθηκαν, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, βρήκαμε πολύ γρήγορα τους ρυθμούς μας και την επικοινωνία μας.

Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αγαπάει την Έλενα, όχι την Παπαρίζου. Ο Ανδρέας μου έχει ήδη προσφέρει δαχτυλίδι, μου έκανε πρόταση γάμου και έχω δεχθεί την πρόταση. Ακόμα δεν έχουμε κάνει τα σχέδια για τον γάμο, αλλά η σχέση μας έχει αποκτήσει πλέον την επισημότητα που κι εγώ χρειαζόμουν. Τώρα ξέρω ότι θα πρέπει για όλη την υπόλοιπη ζωή μου να προσπαθώ γι’ αυτή τη σχέση, να προσέχω τον άνθρωπό μου. Είμαι έτοιμη γι’ αυτό. Δεν φοβήθηκα ποτέ ότι κουβαλάει ή ότι κουβαλάω κατάλοιπα από τις προηγούμενες σχέσεις και εμπειρίες μας.”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!