Ελένη Φουρέιρα: Αυτό είναι το πρώτο post που είχε κάνει στο Instagram – Πόσο άλλαξε από τότε;


Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες της γενιάς της. Το πόσο δημοφιλής είναι μπορεί κανείς να το δει και από το Instagram προφίλ της.

Η τραγουδίστρια έχει ένα από τα πιο δυνατά προφίλ στο Instagram, καθώς την ακολουθούν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο χρήστες της πλατφόρμας. Η Ελένη Φουρέιρα δημιούργησε τον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον Απρίλιο του 2012 και πλέον έχει κάνει πάνω από 2 χιλιάδες αναρτήσεις.

Η επιτυχημένη καλλιτέχνιδα έκανε το πρώτο της post στην πλατφόρμα στις 20 Απριλίου του 2012. Η Ελένη Φουρέιρα είχε δημοσιεύσει τότε, μία φωτογραφία της από εμφάνισή της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο το 2011.

Υπενθυμίζεται ότι ο κόσμος την γνώρισε το 2007 ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique. Το 2009 το συγκρότημα διαλύθηκε και από τότε η τραγουδίστρια ακολούθησε σόλο καριέρα.

Η Ελένη Φουρέιρα εκτός από το τραγούδι έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και με άλλες δουλειές. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro, είχε αναφέρει: «13 ετών μοίραζα φυλλάδια για μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Μου φαινόταν φυσιολογικό να πάω να δουλέψω. Δεν μου έκανε κάτι περίεργο, δεν είχα θέμα. Δεν ξέρω αν θα έλεγα στο παιδί μου να δουλέψει από τόσο μικρό, αλλά θα ήθελα να έχει την ευκαιρία να μάθει νωρίς τι σημαίνει να δουλεύεις και να βλέπεις τα κότσια σου.

Για μένα δεν είναι κάτι να στο περιγράψω ως δράμα. Το λέω και γελάω. Πήγαινα από την Καλλιθέα στην Ηλιούπολη για μεγάλα διαστήματα. Αν δεν είχα λεφτά όπως οι γονείς μου, μπορεί να έλεγα στο παιδί μου να δουλέψει. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό και το λάθος. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος νομίζω. Είχα δύο γονείς που για μένα είναι οι καλύτεροι. Έχω πάρει αγάπη».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!