Ελένη Μενεγάκη: Το μέλλον της εκπομπής της στο MEGA


Για το μέλλον της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA συζήτησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 18/10 στον αέρα του ΣΚΑΙ η Φαίη Σκορδά με τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη και τους υπόλοιπους συνεργάτες του Fay’s Time.

Όπως εξήγησε ο διευθυντής του Youfly.com: «Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι. Νομίζω πως θα κάνει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή. Δεν θα συνεχίσει η εκπομπή “Ελένη” με τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ούτε με την παρουσιάστρια, ούτε με τους συνεργάτες αυτούς.

Αν αποφασίσει να κάνει κάτι διαφορετικό, θα είναι στο MEGA αλλά πρέπει να γίνουν οι συζητήσεις πρώτα. Το σίγουρο είναι ότι με αυτούς τους όρους που υπάρχει αυτή τη στιγμή η εκπομπή στο Mega, δε πρόκειται να συνεχίσει. Τώρα από κει και πέρα για το τι θα κάνει η Ελένη και οι συνεργάτες της, θα το μάθουμε μέσα στη σεζόν».

Η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε ότι όλα τα κανάλια θα ήθελαν να την έχουν στο δυναμικό της, όπως κι ο ΑΝΤ1 για παράδειγμα, με την παρουσιάστρια να τονίζει πως το συγκεκριμένο κανάλι ποτέ δεν έχει τοποθετηθεί άσχημα για την Ελένη Μενεγάκη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!