Ελένη Βουλγαράκη: “Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φάνηκε πικραμένος αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου στεναχωρήθηκε”


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” έκανε η Ελένη Βουλγαράκη σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους πρώην συνεργάτες της στο “Χαμογέλα και πάλι”, τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η δημοσιογράφος του “Πρωινού” τόνισε αρχικά: “Η Σίσσυ Χρηστίδου τα είπε πάρα πολύ αναλυτικά. Από την άλλη, ο Δημήτρης έχει πει τη θέση του. Δεν εκπροσωπώ καμία από τις δυο πλευρές. Δεν θα πάρω κανενός το μέρος, δεν είναι το θέμα ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο”.Η Ελένη Βουλγαράκη φάνηκε να εμμένει στο ρεπορτάζ της: “Στο φινάλε του “Χαμογέλα και Πάλι!” δεν είχε παρθεί η απόφαση αν ο Δημήτρης θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Όλο αυτό είναι μια παρανόηση, πιστεύω ότι όλο αυτό θα λήξει σύντομα”.

Όσον αφορά τα unfollow που έπεσαν ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Mega και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ελένη Βουλγαράκη είπε: “Όλο αυτό με τα unfollow εκπροσωπεί την εποχή μας. Ας κάνει ό,τι νιώθει ο καθένας. Ο Δημήτρης φάνηκε πικραμένος αλλά και η Σίσσυ στεναχωρήθηκε και το είπε”.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!