Ένα καλάσνικοφ και τις τσίχλες με τον Ρουβά παρακαλώ.

Τόσο απλά και ταπεινά έχουν γίνει τα πράγματα.


Τόσο απλά και ταπεινά έχουν γίνει τα πράγματα.

Τόσο απλά και ταπεινά έχουν γίνει τα πράγματα.

Τόσο απλά και ταπεινά έχουν γίνει τα πράγματα.

Το ‘χεις παρατηρήσει κι εσύ ή μόνο εγώ πέφτω πάνω σε ειδήσεις που αφορούν σε ληστείες, σε επιθέσεις και σε μπόλικο ξυλίκι;
Τι έχει γίνει;
Έχει βαρέσει μπιέλα ο Έλληνας. Είδε κι απόειδε και ξεκίνησε να βρίσκει βρώμικους τρόπους για να βγάλει τα προς το ζην.
Η εγκληματικότητα έχει υπέρ-πολλαπλασιαστεί. Η Νικολούλη τρέχει και δε φτάνει με τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις της. Ο δε Σόμπολος με το αστυνομικό δελτίο έχει θέματα με τη σέσουλα. Το Alter βέβαια πρωτοστατεί στα θέματα τύπου «κλέψανε το πορτοφόλι πάμφτωχης, ανήμπορης και φιλότιμης γριούλας».
Μέχρι και στου Φουστάνου μπήκανε και αφού τον έδεσαν και του έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο όλα του τα πήραν. Τώρα αν πήραν και τα Botox θα σε γελάσω αλλά οι «μπεμπέκες» του «Μίλα» στο Star Channel έστρωσαν μούρες. Το δες;
Το θέμα έφτασε και στη Βουλή. Ο μπουμπούκος Άδωνις δήλωσε πως η Ευγενία μένει κλειδαμπαρωμένη στο σπίτι τους ολημερίς κι ολονυχτίς. Τώρα βέβαια που είναι στην ανεργία κι εκείνη δεν νομίζω πως έχει και τίποτα καλύτερο να κάνει!!!
Το μόνο που μου έχει εξάψει την περιέργεια σε όλο αυτό το θέμα είναι το πώς όλοι στις επιθέσεις τους έχουν παραμάσχαλα κι ένα καλάσνικοφ; Πού στον κόρακα το βρίσκουν κι εγώ ένα αεροβόλο ψάχνω όλο κι όλο και γυρίζω ένα μήνα σαν την άδικη κατάρα; Τόσο απλό έχει γίνει να βρεις ένα όπλο της προκοπής; Πάς δηλαδή στο περίπτερο και ζητάς «ένα καλάσνικοφ και τις τσίχλες με τον Ρουβά παρακαλώ»; Τόσο απλό το φαντάζομαι!
Μ’ αυτά και με ‘κείνα φτάσαμε στα μισά του Οκτώβρη. Την άλλη βδομάδα είπa να αναπτύξω την κουλτούρα μου κι έκλεισα θέσεις για το αφιέρωμα της Χαρούλας στον Νίνο Ρότα.
Άντε και καλή λευτεριά πατριώτες.
Υ.Γ. Πάλι έβγαλε cd η Μούσχουρη! Ας την σταματήσει κάποιος επιτέλους. Κλειδώστε την κάπου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!