Ένα σύννεφο…από την Apple!

Το περιμέναμε πως και πως, ήρθε για να αλλάξει τα πάντα!


Το περιμέναμε πως και πως, ήρθε για να αλλάξει τα πάντα!

Το περιμέναμε πως και πως, ήρθε για να αλλάξει τα πάντα!

Το περιμέναμε πως και πως, ήρθε για να αλλάξει τα πάντα!

Όχι ότι μας έκανε εντύπωση, αφού η αμερικάνικη Apple πάντα πρωτοπορεί στις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες! Το iCloud και το iOS5 είναι γεγονός και παρουσιάστηκαν πριν λίγες ώρες στο επίσημο conference της Apple, που πραγματοποιείται στις αρχές κάθε καλοκαιριού, για να παρουσιαστούν οι νέες προτάσεις της εταιρίας.
Για μας, που έχουμε στην κατοχή μας iOS συσκευές (iPhone και iPad), τα νέα ήταν φέτος σημαντικά, αφού το καινούριο λογισμικό που θα έχουμε στα χέρια μας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, αυξάνει τη λειτουργικότητα των συσκευών και τους προσθέτει νέα μοναδικά χαρακτηριστικά. Νέο σύστημα ειδοποιήσεων για να απαλλαγούμε επιτέλους από το απαρχαιωμένο bubble παραθυράκι που σκάει μπροστά μας κάθε τρεις και λίγο, newsstand για να έχουμε συγκεντρωμένα όλα τα περιοδικά μας σε ένα σημείο και να μη χάνουμε είδηση, ενσωμάτωση του αγαπημένου μας Twitter σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής, νέο σύστημα iMessage για να τεξτάρουμε πιο οργανωμένα, βελτιωμένες δυνατότητες για email, camera και safari και το σημαντικότερο…
iCloud! Ναι, η νέα over the air υπηρεσία της Apple είναι εδώ, για να μας αλλάξει εντελώς τον τρόπο που μέχρι τώρα συγχρονίζαμε υλικό στο κινητό μας! Όλα μας τα τραγούδια, οι φωτογραφίες, οι επαφές, οι σημειώσεις και τα βίντεο αποθηκευμένα στο “σύννεφο”, ώστε να είναι προσβάσιμα από παντού και να συγχρονίζονται ταυτόχρονα σε όλες τις iOS συσκευές μας αλλά φυσικά και στον υπολογιστή μας!
Μετά απ’ όλα αυτά, πιστεύετε ότι θα μπορέσουμε να αποχωριστούμε ποτέ το iPhone από τα χέρια μας;



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!