Επανακυκλοφορούν οι Sex Pistols!

35 χρόνια μετά.


35 χρόνια μετά.

35 χρόνια μετά.

35 χρόνια μετά.

Τους Sex Pistols τους γνωρίζεις.
Δε γίνεται να μην τους γνωρίζεις. Μόνο και μόνο το όνομα είναι cult.
Το ένα και μοναδικό studio άλμπουμ που κυκλοφόρησαν οι Sex Pistols, το “Never Mind The Bollocks, Here’s the Sex Pistols” πρόκειται να κυκλοφορήσει σε νέα «βελτιωμένη» έκδοση μέσα στη χρονιά.
Πρώτη φορά κυκλοφόρησε το 1977. 35 χρόνια πριν.Το άλμπουμ έφτασε στο Νο1 των βρετανικών charts και έγινε πλατινένιο σε Βρετανία και Αμερική, και θεωρείται ένα από τα άλμπουμ που άσκησαν πολύ μεγάλη επιρροή στις μεταγενέστερες μουσικές γενιές.
Την εποχή που κυκλοφόρησε ο δίσκος αυτός οι Sex Pistols προκάλεσαν. Η χρήση της λέξης “bollocks” στο εξώφυλλο αλλά και τραγούδια όπως το “God save the queen” και το “Anarchy” προκάλεσαν έντονα την κοινωνία της Βρετανίας, με αποτέλεσμα όμως οι Sex Pistols να γίνουν το νούμερο ένα θέμα συζήτησης πριν ακουστούν τα τραγούδια τους καλά καλά.
 sex pistols_2012_02_01-600x600
35 χρόνια μετά λοιπόν, η Universal Βρετανίας υπέγραψε συμβόλαιο με τα μέλη του συγκροτήματος προκειμένου να επανακυκλοφορήσει τα δώδεκα τραγούδια του άλμπουμ με νέες επεξεργασίες και σε expanded versions.
Η Karen Simmonds, στέλεχος της δισκογραφικής Universal, δήλωσε για την επετειακή έκδοση του άλμπουμ : “Το να δώσεις τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να επανεκτιμήσει τη μουσική των Sex Pistols, είναι το όνειρο κάθε ανθρώπου που αγαπάει τη μουσική. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το συγκρότημα και να γιορτάσουμε την επιτυχία και την επιρροή τους στον παγκόσμιο πολιτισμό”.
Η αλήθεια, ούτως ή άλλως, βρίσκεται στους Sex Pistols. Γκέ-γκε;



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!