Επεισόδια – επεισόδιο 1320

Να χαρείς που έφτιαξε λίγο ο καιρός ή να αφήσεις να σου «μαμήσουν» την ψυχολογία; Ιδού η δική μου ερώτηση.


Να χαρείς που έφτιαξε λίγο ο καιρός ή να αφήσεις να σου «μαμήσουν» την ψυχολογία; Ιδού η δική μου ερώτηση.

Να χαρείς που έφτιαξε λίγο ο καιρός ή να αφήσεις να σου «μαμήσουν» την ψυχολογία; Ιδού η δική μου ερώτηση.

Να χαρείς που έφτιαξε λίγο ο καιρός ή να αφήσεις να σου «μαμήσουν» την ψυχολογία; Ιδού η δική μου ερώτηση.

Τι είναι αυτά που συνέβησαν για χιλιοστή φορά στο Σύνταγμα; Από πού να το πιάσεις το θέμα και πού να το αφήσεις; Φαίνεται πως μήτε η Κυβέρνηση μας, μήτε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο κύριος Παπουτσής έχουν συνειδητοποιήσει το τι τους γίνεται. Ο κόσμος είναι φουλ εξαγριωμένος. Όλοι μας είμαστε πλέον. Ακόμα και αυτοί που είχαμε την αισιοδοξία στο αίμα μας και δε θέλαμε (και ούτε θέλουμε) να δούμε τον Σαμαρά πρωθυπουργό επ’ ουδενί λόγω. Ακόμα και εμείς έχουμε βγει έξω από τα ζεστά ρούχα μας.
Μα… νεκρός διαδηλωτής; Είναι ποτέ δυνατόν; Να κατεβαίνεις σε απεργίες και να μη γυρίζεις ποτέ σπίτι σου; Πού ακούστηκε τούτο;
Και δε μας έφταναν όλα τ’ άλλα, έχουμε και την εμφάνιση των κουκουλοφόρων. Κάτι «μακάκες» με κράνη, κοντάρια και πέτρες που εμφανίζονται ανενόχλητοι από το πουθενά και πυρπολούν τους αν μη τι άλλο ήσυχους διαδηλωτές. Αίμα, φασαρία, κακό, φωνές, ξύλο και τα ΜΑΤ. Τα ΜΑΤ να έχουνε τον ρόλο του μπαμπούλα αν και άπραγοι μπροστά στην επίθεση των κουκουλοφόρων. Κάτι 20χρονα τυπάκια με προβλήματα κατωτερότητας και αναζήτηση της εξουσίας μέσω των γκλοπ και της χακί στολής να επιβάλλουν την υποτιθέμενη τάξη χτυπώντας ασύστολα και χωρίς διακρίσεις. Νέους, γέρους, γυναίκες, παιδιά. Όλους εκτός από τους κουκουλοφόρους. Πάει πουθενά το μυαλό σου;
Ο Κύριος Παπουτσής άφαντος. Τον είδες εχθές πουθενά;
Κι όλα αυτά για την ψηφοφορία του νέου πολυνομοσχεδίου. Στη Βουλή κόλαση. Ξεκατίνιασμα κανονικότατο. Επίπεδο δάπεδο. Να μιλά ο Τσίπρας και να ξελαρυγγιάζεται από δίπλα ο Βενιζέλος. Ούρλιαζε η Διαμαντοπούλου και όχι άδικα εν μέρει. Πεταγόταν και ο Κεφαλογιάννης της ΝΔ κάθε τρεις και λίγο και να ακούω το «λιιι» και το «νιιι» (αυτό το Ηρακλειώτικο) να μου σπάει το τύμπανο. Κι όλος αυτός ο σαματάς περί ποίο λόγο; Ψηφίστηκε εν τέλει. Εκβιαστικά μεν αλλά ο Βενιζέλος την έκανε τη δουλειά του. Πάπαλα και με το πολυνομοσχέδιο. Καθάρισε. Πάμε για άλλα τώρα.
Η Λούκα Κατσέλη εκτός παράταξης. Ο Γιώργος ήρθε να αποδεκατίσει το Πασοκ και να φέρει φτώχεια. Δε μου το βγάζεις από το μυαλό. Όλοι τον θεωρούσαν παιδαρέλι και όταν πήρε την εξουσία σκέφτηκε «τώρα θα σας γονατίσω όλους». Και το έκανε.
Κάνοντας ζάπινγκ είδα πως η Μενεγάκη δίνει δώρο 60 κιλά κοτόπουλο. Αστείο; Σου φέρνει γέλιο; Κατάντια; Τι είναι από τα δύο; Σε λίγα χρόνια μετά από κλήρωση θα κερδίζουμε σακούλια με τραχανά. Θα βγαίνει η Σίσσυ Χρηστίδου –ελπίζω όχι σαν βλαχό-Αμερικάνα όπως βγαίνει σήμερα- και θα κάνει κληρώσεις για πακέτα μακαρόνια και σακούλια τραχανά!!
Τι να πεις; Δεν έχεις κάτι. Άφωνο σε αφήνουν τα γεγονότα. Αν ψάξεις μέσα σου έχεις μια δύναμη μεγάλη για να αλλάξουν όλα αυτά. Αξιοποίησε την. Για το καλό όλων μας…
Υ.Γ. Μπράβο στη Μαρία Μπακοδήμου και στον Φώτη Σεργουλόπουλο που σταμάτησαν την εκπομπή τους χθες λόγω των επεισοδίων καθώς δεν είναι οι αρμόδιοι για να σχολιάσουν τα τεκταινόμενα και δεν γελοιοποιήθηκαν όπως οι «κιουρίες» του «Μίλα» που μετά τα κουτσομπολιά και τα σεξιστικά αστεία της προηγούμενης δεκαετίας ασχολήθηκαν και με την απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!