Επιστρέφει νωρίτερα το “J2US”;


Συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για το J2US, καθώς υπάρχει ανατροπή για την πρεμιέρα του σόου, ενώ γίνονται και πολλά ραντεβού με πρόσωπα-έκπληξη.

Σύμφωνα με  πληροφορίες της εκπομπής Fay’s Time και το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, αύριο Παρασκευή, θα λάβει χώρα ένα ακόμα κρίσιμο ραντεβού μεταξύ του Νίκου Κοκλώνη και του Alpha, σχετικά με λεπτομέρειες για το J2US και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αντί για μέσα Μαρτίου θα δούμε το J2US στα μέσα Φλεβάρη. Η επικρατέστερη μάλιστα ημερομηνία είναι το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου. Η κριτική επιτροπή θα είναι η ίδια και στα backstage θα δούμε κανονικά την Κατερίνα Στικούδη.

Τα πρόσωπα που δέχθηκαν πρόταση για το Just the Two of Us

Συνεχίζονται οι κρούσεις σε πολλά πρόσωπα. Μέχρι τώρα, έχει γίνει κρούση στον Δημήτρη Κόκοτα, τον Δημήτρη Κοντολάζο, τον Λάμπη Λιβεριάτο, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, με την σύζυγό του Γαλάτεια, τον Γιάννη Βαρδή και την Χριστίνα Παπαδέλη. Πρόταση μάλιστα για να συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη στο μουσικό σόου, δέχθηκε και η Ελένη Τσολάκη. Δεν ξέρουμε αν αποδεχθεί βέβαια την πρόταση. Οι διαγωνιζόμενοι θα είναι περισσότεροι από 16 και υπάρχει στόχος να φτάσει το J2US τουλάχιστον ως τα τέλη Ιουνίου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!