Έρχεται το έργο “Πουπουλένιος” στο Θέατρο Αθηνών

Με μία dream team ηθοποιών.


Η συνάντηση των Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Νίκου Κουρή, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και Γιώργου Πυρπασόπουλου, θα είναι στα σίγουρα ένα από τα θεατρικά γεγονότα της σεζόν.

Ο λόγος για τη θεατρική παράσταση “Πουπουλένιος” με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Νίκο Κουρή, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Γιώργο Πυρπασόπουλο στη σκηνή του θεάτρου Αθηνών από 10 Οκτωβρίου.

Σε μετάφραση και σκηνοθεσία του πρώτου, οι τέσσερις σημαντικοί Έλληνες ηθοποιοί θα συμπρωταγωνιστήσουν στο συνταρακτικό θρίλερ, τη μαύρη κωμωδία του Μάρτιν ΜακΝτόνα, τον
“Πουπουλένιο” που έχει ήδη ευτυχίσει με σημαντικά ανεβάσματα στην ελληνική σκηνή, έπειτα από την παγκόσμια πρώτη παρουσίασή του στο Βασιλικό Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου το 2003.

Σε ένα άγνωστο, αυταρχικό καθεστώς, ένας συγγραφέας ανακρίνεται από δύο αστυνομικούς ερευνητές για τις παράξενες ιστορίες που έχει γράψει. Ιστορίες με παιδιά. Όχι, όμως, “για παιδιά”. Η βία και η τρυφερότητα συνυπάρχουν και εναλλάσσονται σε αυτή τη γεμάτη ανατροπές, χιούμορ και στοιχεία θρίλερ αστυνομική πλοκή η οποία ισορροπεί υποδειγματικά ανάμεσα στον κωμικό παραλογισμό και τη γνήσια τραγωδία. Δεν είναι τυχαίο ότι το έργο έχει αποσπάσει πλήθος βραβείων ανάμεσά τους και το Olivier  το 2004  και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία όπου κι αν έχει παιχτεί.

Από 10 Οκτώβρη.

Θέατρο Αθηνών, Βουκουρεστίου 10

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!