Έρχονται οι εκλογές και δεν ξέρεις τι θα ψηφίσεις;

Σου έχω τη λύση!


Σου έχω τη λύση!

Σου έχω τη λύση!

Σου έχω τη λύση!

Για την ακρίβεια σου έχω 2 λύσεις.
Η μία είναι να σου πω εγώ ποιο κόμμα να ψηφίσεις. Αυτοβούλως. Κάτι αριστερό. Κάτι εκτός των 2 μεγάλων “δεξιών”. Κάτι που να μην έχει ξαναδοκιμαστεί. Όχι Βενιζέλο και Σαμαρά. Είναι πασέ και “κακά” αγόρια. 
Από μακρυά κι αγαπημένοι.
Έχουμε και μια συνείδηση ούτως ή άλλως που πρέπει να είναι καθαρή. Δεν πάμε να ψηφίσουμε αυτούς που μας κατάντησαν “ζητιάνους”. Εεεε μααα! Σκέψου το λίγο. Δεν θέλει πολύ μυαλό.
Η άλλη λύση είναι ένα test που κυκλοφορεί και το βρίσκεις στο http://www.helpmevote.gr/.
“Ηλεκτρονικός σύμβουλος ψήφου 2012”, σου λέει. Γκράντε! Πιασάρικο.
Μπαίνεις ,απαντάς σε 30 ερωτήσεις περί πολλών θεμάτων και σου βγάζει στο τέλος σε ποσοστά με ποια κόμματα ταιριάζεις.
Το ‘κανα. Δεν στο προτείνω έτσι τυχαία.
Και με βρήκε και σύμφωνο με τα αποτελέσματα. Δεν απογοητεύτηκα από εμένα.
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α είναι το κόμμα που με αντιπροσωπεύει σε μεγαλύτερο ποσοστό. Δεύτερο το Κ.Κ.Ε. και τρίτοι οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Απ’ την άλλη, τα κόμματα που με αντιπροσωπεύουν λιγότερο είναι το Πα.Σο.Κ και η Ν.Δ.
Παράλογο; Δεν απαντά… άρα λογικό!
Ανάμεσα στο Κ.Κ.Ε και στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ταλαντευόμουν ως ενήλικος ψηφοφόρος για τις φετινές αναμενόμενες εκλογές αλλά τους Οικολόγους τους έχω απορρίψει ήδη. Αν είναι να ψηφίσουμε Τζούλια.
Θα ‘θελα σαν τρελός να τη δω στα έδρανα. Σκέφτομαι την εικόνα. Βενιζέλος χυμμένος σε κάθισμα της Βουλής (και σφηνομένος συνάμα) και παραδίπλα του η Αλεξανδράτου με εξτένσιον χιλιομέτρων και πλατίνα καμμένου εγκεφάλου να τρίβει ρώγες και να μιλά για νομοσχέδια που αφορούν τα δημοσιονομικά.
Χαμός!
Η απόλυτη σαπίλα.
Καλά αποτελέσματα.
Υ.Γ. Αν σου βγουν στα αποτελέσματα του test Πα.Σο.Κ, Ν.Δ, Χρυσή Αυγή και ΛΑΟΣ ως αντιπροσωπευτικά κόμματα, δέσε μια πέτρα στο λαιμό σου και βούτα στον Πειραιά. Ή στον Σαρωνικό. Αναλόγως το τι σε βολεύει!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!