Ερωτας φυγάς: Οριστικό το πρόωρο φινάλε για τη σειρά του OPEN – Ολο το παρασκήνιο


Τίτλοι τέλους ρίχνει οριστικά και αμετάκλητα όπως φαίνεται μια από τις μεγάλες επιτυχίες της φετινής αλλά και της περσινής σεζόν. Ο “Ερωτας φυγάς”, καθημερινή σειρά του OPEN που κατάφερε να κάνει αίσθηση και να έχει μεγάλη απήχηση παρά το γεγονός ότι προβάλλεται σε ένα μικρό κανάλι, κόβεται ξαφνικά μεσούσης της σεζόν καθώς το κανάλι δεν υπογράφει το νέο κύκλο επεισοδίων που εκκρεμούσε για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη ενημερώθηκαν σήμερα και οι συντελεστές της σειράς με μέιλ που απέστειλε η παραγωγή στο οποίο μάλιστα σημειώνεται ότι παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του σταθμού στην έντονη φημολογία των ημερών ότι η σειρά κόβεται, δυστυχώς επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Η σειρά θα ρίξει τίτλους τέλους στο επεισόδιο 110 ενώ σήμερα γυρίστηκε το 90 και μάλιστα σε πολύ βαρύ κλίμα από το καστ και τους ηθοποιούς που παρόλα αυτά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι και την τελευταία σκηνή για να αποδείξουν ότι τελικά η επιτυχίες δεν γίνονται τυχαία μετά κι από παρότρυνση της παραγωγής.

Μάλιστα, είναι από τις λίγες φορές που η παραγωγή των “Αργοναυτών” έχει σηκώσει εξ’ ολοκλήρου το οικονομικό βάρος καταβάλλοντας τα δεδουλευμένα στους ηθοποιούς παρά το γεγονός ότι το OPEN χρωστάει ένα υπέρογκο ποσό στην εταιρεία. Πρόκειται άλλωστε για μια ακριβή παραγωγή, την οποία αρνήθηκε για τον λόγο αυτό να αναλάβει η Barking Well Media όταν έκανε την συμφωνία να “τρέξει” το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού της Παιανίας κι αυτό όπως όλα δείχνουν ήταν ουσιαστικά και η αρχή του τέλους για την επιτυχημένη σειρά. Αν και έγιναν προσπάθειες με άλλα κανάλια και ο ΑΝΤ1 έδειξε ένα σχετικό ενδιαφέρον να αγοράσει το σίριαλ και να αναλάβει τον νέο κύκλο από τη στιγμή που το ΟPEN δεν υπέγραφε για νέο κύκλο, ωστόσο, το γεγονός ότι έπρεπε να αγοραστούν και τα δικαιώματα για τα παιγμένα επεισόδια για να μπορεί να υπάρξει συνέχεια αλλά και να υπάρχει υλικό ακόμα και για την προώθηση της σειράς, έκανε ασύμφορη ουσιαστικά τη συμφωνία.

Ετσι, κάπου μετά τις γιορτές η σειρά θα κατεβάσει ρολά χωρίς ουσιαστικά φινάλε και με αναπάντητα πολλά ερωτήματα τόσο σε επίπεδο πλοκής από πλευράς τηλεθεατών όσο και από πλευράς ηθοποιών για μια σειρά από κακούς χειρισμούς που ανάγκασαν μια τέτοια σειρά με τόση επιτυχία να λάβει το τέλος που δεν της αξίζει.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!