Έρωτας φυγάς: Στον αέρα και πάλι η σειρά για το β´ μισό της σεζόν


Μπορεί να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές ωστόσο δε φαίνεται να είναι και η πιο τυχερή. Και αυτό γιατί ο «Ερωτας φυγάς» από τη μία αναποδιά πέφτει πάνω στην άλλη και όλα αυτά ενώ από πλευράς τηλεθέασης τα νούμερα πάνε από το καλό στο καλύτερα και μάλιστα σε μια περίοδο που το Open αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς ναι μεν ξεκινούν νέες εκπομπές μρ το σταγονόμετρο, η συμφωνία δε με τον Νίκο Κοκλώνη και την Barkibg well δεν φαίνεται να τελεσφορεί.
Η σειρά μάλιστα είναι και η μόνη που αν και ανήκει στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, δεν αποτελεί ωστόσο μέρος της συμφωνίας με τόνο Νίκο Κοκλώνη Και αυτό γιατί ο παραγωγός δε συμφώνησε στο κόστος της παραγωγής. Έτσι μαζί με την ενημέρωση και τις ενημερωτικές εκπομπές του Χρήστου  Παναγιωτοπούλου είναι τα μόνα πράγματα στο κανάλι που ακόμα.  πληρώνονται από τον Ιβάν Σαββίδη.

Και εδώ έγκειται το πρόβλημα καθώς υπάρχει δυσκολία στην πληρωμή της σειράς με τα χρήματα να έρχονται με το σταγονόμετρο από τη Ρωσία και με την ίδια δυσκολία να γίνονται και οι πληρωμές των συντελεστών της την ίδια στιγμή που πρόκειται για ακριβή παραγωγη και δη για καθημερινή σειρά με πολλά εξωτερικά γυρίσματα και μέρα προσθήκες ηθοποιών που έρχονται αμεσα να προστεθούν στο καστ.
Έτσι ενώ τα ποσοστά τηλεθέασης είναι ζηλευτά ξεπερνώντας κατά πολύ τον μέσο όρο του καναλιού στο σύνολο του κοινού, μέχρι στιγμής πέραν των πρώτων 100 επεισοδίων δεν έχουν πέσει οι υπογραφές για περαιτέρω επεισόδια, πράγμα που σημαίνει πως αν αυτό δεν συμβεί άμεσα η σειρά θα ολοκληρωθεί λίγο μετα τον Φεβρουάριο.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!