ΕΡΤ: Νέες και παλιές σειρές το 2024-2025 – Δείτε τα τρέιλερ!


Τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες που κάνει η ΕΡΤ προσθέτοντας στο πρόγραμμά της ενδιαφέρουσες και προσεγμένες σειρές μυθοπλασίας, έχουν βρει θετικό αντίκτυπο στο τηλεοπτικό κοινό που επιλέγει το κρατικό κανάλι για τις παραγωγές του, για αυτό άλλωστε όπως θα δούμε τη νέα σεζόν 2024 -2025 εκτός από τις ήδη υπάρχουσες που συνεχίζονται, έρχονται και νέες σειρές που θα μας καθηλώσουν.

«Ηλέκτρα» και «Παραλία» έρχονται με νέο κύκλο στην ΕΡΤ τη σεζόν 2024 -2025, ενώ τρεις νέες σειρές ευελπιστούν να προσφέρουν στιγμές γέλιου, συγκίνησης και αγωνίας κερδίζοντας του τηλεθεατές.

Μια από αυτές θα είναι η νέα καθημερινή κωμική σειρά με τίτλο «Αρχελάου 5», αλλά και οι δύο δραματικές σειρές «Το Δίχτυ» του Μανούσου Μανουσάκη και «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», με την Ελένη Ράντου και τη Ρένια Λουιζίδου.

«Ηλέκτρα»

Η «Ηλέκτρα» η σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές στην ΕΡΤ1 και στο ERTFLIX συνεχίζει και δεύτερη σεζόν, με νέα επεισόδια. Έρωτες, μυστικά και ψέματα τροφοδοτούν τη σειρά εποχής που αποτυπώνει το περιοριστικό πλαίσιο της ζωής των γυναικών και τους άγραφους νόμους του ’70, με τις ερμηνείες ενός εξαίρετου καστ ηθοποιών.

«Η Παραλία»

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Η Παραλία» μάς μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας και η Δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος.
Ο Παύλος επιστρέφει ξανά στο νησί και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου) είναι αναπόφευκτη. Ο έρωτάς τους θα είναι κεραυνοβόλος και γεμάτος πάθος αλλά ταυτόχρονα απαγορευμένος! Ο Παύλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει την εξουσία ξανά στα χέρια του ενώ η Ιφιγένεια να τη διατηρήσει αλλά αυτό θα φέρει συγκρούσεις.

«Αρχελάου 5»

Η νέα καθημερινή νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», δίνει ραντεβού από τον Σεπτέμβρη με το τηλεοπτικό κοινό στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι.

«Το Δίχτυ»

Κάθε έγκλημα έχει και την δική του τιμωρία. Θύτης και θύμα μπλέκονται σε ένα αριστοτεχνικά φτιαγμένο Δίχτυ. Μια συγκλονιστική σειρά με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ. Πρόκειται για «Το δίχτυ», τη νέα κοινωνική-αστυνομική σειρά της δημόσιας Τηλεόρασης που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.
«Το δίχτυ» αποτελείται από έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες. Στο επίκεντρο βρίσκεται μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων.

«Η Μαρία που έγινε Κάλλας»

ΕΡΤ σειρές 2024 2025

Η νέα βιογραφική σειρά με τη σκηνοθετική σφραγίδα της Όλγας Μαλέα έρχεται στην ΕΡΤ1, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών.

Η κοινωνική βιογραφική σειρά 10 επεισοδίων καταγράφει με διεισδυτική ματιά τη μεταμόρφωση της νεαρής Μαρίας Κάλλας από ασχημόπαπο στη μεγαλύτερη ντίβα όλων των εποχών, την περίοδο της Κατοχής, στην Αθήνα.

Μ’ ένα ταξίδι ανάμεσα στην αγάπη και την αιωνιότητα, η Μαρία ψάχνει κάποιον που θα την αγαπήσει γι’ αυτό που είναι, χωρίς όρους ή απαιτήσεις. Η έλλειψη αγάπης αποτελεί την κινητήρια δύναμη, ώστε να αναπτύξει το ταλέντο της και να καλλιεργήσει τη μοναδική φωνή της, που αποτελεί σημείο αναφοράς και ορόσημο για την όπερα παγκοσμίως.

 

πηγή: youfly.gr

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!