ΕΡΤ: Ποια εκπομπή κόβεται αλλά ο παρουσιαστής σώζεται;


Οι “Μαμά-δες” και όχι οι “Μπαμπά-δες” συνεχίζουν από τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ καθώς στην πραγματικότητα η μια εκπομπή υπερκάλυπτε την άλλη αφού ο τίτλος σε καμία περίπτωση δεν τηρήθηκε. Και τι θέλω να πω με αυτό; Στην εκπομπή “Μαμάδες” με την Τζένη Θεωνά καλούνταν τόσο μαμάδες όσο και μπαμπάδες να μιλήσουν για την εμπειρία τους ενώ το ίδιο συνέβαινε και στους “Μπαμπά-δες” που παρουσίαζε ο Τάσος Ιορδανίδης αφήνοντας μάλιστα τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στην εταιρεία παραγωγής που είναι η ίδια όσο και στην ΕΡΤ που πρόβαλε την συγκεκριμένη εκπομπή.

Ετσι, αποφασίστηκε να μην αφήσουν τον ηθοποιό και πολύ προσφάτως παρουσιαστή να πάει χαμένος. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες αυτός είναι και ο άνθρωπος που εκτός απροόπτου – καθώς εκκρεμεί η εγκριση του ΔΣ από την δημόσια τηλεόραση – θα πάρει τη θεση του Δημήτρη Γιατζόγλου στο πλευρό της Ζωής Κρονάκη, ο οποίος σταμάτησε από την πρωινή εκπομπή “Δυο στις 10”.

Οι “Μαμά-δες” με την Τζένη Θεωνά συνεχίζουν κανονικά για 5η σεζόν στην ΕΡΤ1 όπως άλλωστε επίσημα η ΕΡΤ μας έχει ενημερώσει με δελτίο τύπου.

Η εκπομπή για ακόμη μια σεζόν θα παρουσιάζει μαμάδες της διπλανής πόρτας που παλεύουν καθημερινά να συνδυάσουν τη δουλειά με το μεγάλωμα των παιδιών. Γυναίκες με μια σημαντική ιστορία που εμπνέει. Γυναίκες που θα έκαναν τα πάντα για τα παιδιά τους ή οικογένειες της περιφέρειας που βιώνουν τις δικές τους δυσκολίες, αλλά δεν το βάζουν κάτω και ξεπερνούν κάθε εμπόδιο.

Ζευγάρια, γνωστά ή μη, μιλούν για τον διαφορετικό τρόπο που ο πατέρας και η μητέρα προσεγγίζουν τα θέματα της γονεϊκότητας και των σχέσεων μεταξύ τους, ενώ γνωστές προσωπικότητες μιλούν για τα δικά τους παιδικά χρόνια και αναφέρουν όσα σημαντικά έχουν κρατήσει από τους γονείς τους και διαμόρφωσαν τους χαρακτήρες τους.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!