Eurovision 2012: Φήμες και αλήθειες!

Μεγάλα ονόματα για μία πρωτιά στον Διαγωνισμό!


Μεγάλα ονόματα για μία πρωτιά στον Διαγωνισμό!

Μεγάλα ονόματα για μία πρωτιά στον Διαγωνισμό!

Μεγάλα ονόματα για μία πρωτιά στον Διαγωνισμό!

Αν και ο 57ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα γίνει τέλος Μάιου στο Baku του Αζερμπαϊτζάν, έχουν ξεκινήσει ήδη οι φήμες για το ποιος θα εκπροσωπήσει την κάθε χώρα στον Διαγωνισμό.
Οι Big Five μετά την νίκη της Γερμανίας θέλουν και αυτές μία νίκη.  Έτσι ψάχνουν τα μεγάλα πυροβολικά για φέτος!  Πρώτο και καλύτερο έρχεται το Ηνωμένο Βασίλειο που μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες θέλει διακαώς να πάρει την νίκη στην Eurovision.  Έχουν πέσει λοιπόν στο τραπέζι τα μεγάλα ονόματα.  Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί το όνομα της  Adele (που θα έδινε μία σίγουρη νίκη) και των Spice Girls με ένα reunion επί σκηνής (πράγμα που φαντάζει αδύνατο για την ώρα).  Οι φήμες πάνε και έρχονται και για την Ισπανία!  Με 2 μεγάλα ονόματα της διεθνής μουσικής σκηνής να φιγουράρουν! Enrique Iglesias και Ricky Martin!  Όποιος και να πάει σίγουρα θα σαρώσει!  Η Γαλλία από την άλλη θα έδινε τα πάντα για να πάει με ένα τραγούδι από τον μάγο της house μουσικής David Guetta!
Άλλη μία χώρα που ξεκινάει από νωρίς τις ετοιμασίες της είναι η Σουηδία που φέτος είχε ρεκόρ συμμετοχών!  Ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα της Έλενας Παπαρίζου και της Charlotte Perrelli.  Μετά την περσινή επιτυχία των ξωτικών της Ιρλανδίας και του θορύβου που έκαναν, σκέφτονται πολύ σοβαρά να εκπροσωπήσουν για 2η συνεχόμενη χρονιά την χώρα τους και γιατί όχι να προσθέσουν άλλη μία πρωτιά στην Ιρλανδία. Και επειδή Eurovision χωρίς προηγούμενους νικητές δεν γίνεται, η 1η νικήτρια της Eurovision Lys Assia στα 85 της χρόνια, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και να ριχτεί στην αρένα για να εκπροσωπήσει ξανά την Ελβετία!
Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Ευρώπη, η ΕΡΤ μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το αν θα συμμετέχουμε ή όχι και με ποιον.  Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί ανάμεσα τους, του Νίκου Γκάνου, του Θεοχάρη Ιωαννίδη, της Ελένης Φουρέιρα αλλά και της Shaya.  Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι η εκπροσώπηση της Κύπρου με την Ήβη Αδάμου.  Και οι εξελίξεις τρέχουν!
Άραγε πως θα ήταν μία Eurovision με τόσα μεγάλα ονόματα;



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!