Εβελίνα Παπούλια για την συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάντο – «Συστηθήκαμε και σαν συνάδελφοι»


Για την πρόσφατη κινηματογραφική συνεργασία με τον πρώην σύζυγό και πατέρα της κόρης της, Γιώργο Λιάντο μίλησε η Εβελίνα Παπούλια στη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε στο Mega και στο «Πάμε Δανάη».

Σημειώνεται, πως το πρώην ζευγάρι πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Ντένη Ηλιάδη, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε το «Buzzheart».

«Για εμένα ήταν μια ευτυχής συγκυρία το «Buzzheart», ένιωσα σαν να είμαι στο Χόλιγουντ. Είναι μια συγκινητική στιγμή για εμένα, που έκανα αυτήν την ταινία. Χάρηκα πάρα πολύ που συνεργάστηκα και με τον Γιώργο Λιάντο, που ήταν πρώην σύζυγός μου, γιατί συστηθήκαμε και σαν συνάδελφοι, που δεν είχε τύχει να γίνει ποτέ αυτό. Οπότε, όλο αυτό το πάντρεμα, που έκανε ο Ντένης βγήκε πολύ λειτουργικά για εμάς και για την ταινία.  

Η συνθήκη της συνάντησής μας με τον Γιώργο Λιάντο ήταν τέλεια, επειδή με τον Γιώργο είμαστε και φίλοι ήταν αρκετά εύκολο. Ήταν ιδέα του Ντένη Ηλιάδη, πέρασα εγώ μια οντισιόν και μετά μου πρότεινε να περάσει και ο Γιώργος από μια οντισιόν. Με ρώτησε, εάν έχω πρόβλημα και του είπα πως φυσικά και δεν είχα», είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Αναφορικά με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου και την σχέση τους, η ηθοποιός ανέφερε: «Έχω κάνει λάθη με την κόρη μου και της έχω ζητήσει και συγγνώμη. Εκείνη δεν τα θυμάται, αλλά εγώ όφειλα να το κάνω. Πλέον έχει η κάθε μια την ζωή και το σπίτι της. Είμαστε και οι δύο στα τηλέφωνα, βρισκόμαστε, έχουμε τους κώδικες μας. Συνεχίζω να είμαι μαμά, ταυτόχρονα πλέον είμαι πολύ περισσότερο φίλη από ότι μαμά. Αυτό επιλέγει. Όποτε επιλέγει να είμαι μαμά, είμαι μαμά».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!