Εβελίνα Παπούλια – Γιώργος Λιάντος: Ξανά μαζί 23 χρόνια μετά το διαζύγιό τους – Τα πρώτα πλάνα από την ταινία που θα παίξουν


Είκοσι τρία χρόνια μετά το διαζύγιό τους, η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά για επαγγελματικούς λόγους.

Το άλλοτε ζευγάρι είχε βιώσει έναν έντονο έρωτα, από τον οποίο γεννήθηκε η κόρη τους, η ηθοποιός Αφροδίτη Λιάντου. Η Παπούλια και ο Λιάντος γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της θεατρικής παραγωγής «Βίρα τις Άγκυρες», όπου πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 1999, ενώ η Αφροδίτη είχε ήδη έρθει στη ζωή.

Δύο χρόνια αργότερα, οι δρόμοι τους χώρισαν, αλλά κατάφεραν να διατηρήσουν μια πολιτισμένη σχέση, βασισμένη στον αλληλοσεβασμό. Η επαγγελματική τους συνεργασία επανακάμπτει το 2024, όταν θα συμμετάσχουν στη νέα ταινία του Ντένη Ηλιάδη, με τίτλο “Buzzheart”, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο.

Λίγα Λόγια για την Ταινία: «Buzzheart»

Το “Buzzheart” είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ σκηνοθετημένο από τον Ντένη Ηλιάδη, γνωστό για τις ταινίες “Hardcore” και “Το Τελευταίο Σπίτι Αριστερά”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε την Εβελίνα Παπούλια, την Κωνσταντίνα Μεσσήνη, τον Γιώργο Λιάντο και τον Κλαούντιο Κάγια.

Η ιστορία ακολουθεί τον Αργύρη, έναν συνεσταλμένο 19χρονο, ο οποίος συναντά τη Μαίρη, μια κοπέλα εντελώς διαφορετική από τον ίδιο. Εκείνος τη ζητά να βγουν και, προς μεγάλη του έκπληξη, αυτή δέχεται την πρόταση. Αμέσως τον προσκαλεί σε ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της, παρουσιάζοντάς τον ως τον σύντροφό της.

Ωστόσο, οι γονείς της Μαίρης αποκαλύπτουν στον Αργύρη ότι η κόρη τους πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ότι για να διαπιστώσουν αν είναι ο κατάλληλος σύντροφος για εκείνη, θα πρέπει να υποβληθεί σε σειρά δοκιμασιών συμπεριφοράς. Η Μαίρη του εξηγεί ότι η μητέρα της υπήρξε καταξιωμένη επιστήμονας στον τομέα της πειραματικής ψυχολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του ’70 και τον προτρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες της οικογένειάς της.

Τα τεστ ξεκινούν με χιουμοριστική διάθεση, αλλά σύντομα αποκτούν επικίνδυνη και απειλητική χροιά. Καθώς το παρελθόν αναδύεται, αποκαλύπτεται μια οικογένεια με βαθιά ριζωμένες αντιφάσεις. Ο Αργύρης, παγιδευμένος στο ρόλο του “πειραματόζωου”, προσπαθεί να επιβιώσει, αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ένα σκοτεινό μυστικό αναδύεται, και το φαινομενικά ειδυλλιακό τριήμερο στην εξοχή μετατρέπεται σε πεδίο μάχης που θα σημαδέψει για πάντα τους πρωταγωνιστές.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!