Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το βίντεο μέσα από το παιδικό δωμάτιο του γιου της – Τα πράγματα που αγόρασε πριν γεννήσει


Μητέρα ετοιμάζεται να γίνει σε λίγο καιρό η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η influencer, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το My Style Rocks, ανέβασε ένα νέο βίντεο στο προφίλ της στο Instagram.

Στο βίντεο, που ανήρτησε με την μορφή του Instagram story, βλέπουμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζει για τον γιο της.

Όπως μπορεί να δει κανείς το δωμάτιο έχει βαφτεί, ενώ η influencer έχει βάλει και τα πρώτα αυτοκόλλητα στους τοίχους. Παράλληλα, η πρώην παίκτρια του Survivor έδειξε στους ακολούθους της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και το καρότσι που επέλεξε για το μωρό της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο βίντεο ανέφερε: «Καλημέρα από εμένα και τον μπέμπη! Έχω αρχίσει και κολλάω στο δωμάτιό του κάποια αυτοκόλλητα, έχω πάρει και άλλα σε πολλά σχέδια, να δω τι θα πρωτοβάλω.

Έχω βάψει το δωμάτιο σε αυτό το χρώμα, σε αυτό το πράσινο, γαλάζιο, κάτι, έχω βάλλει τις κουρτίνες και το φωτιστικό και έχω παραλάβει το καρότσι και την κούνια.

Την κούνια μου εγώ προτιμώ να την ανοίξω αργότερα, σε κάποιες εβδομάδες για το καλό, αλλά το καρότσι θα το ανοίξω τώρα για να το δούμε όλοι μαζί».

Δείτε το βίντεο και το καρότσι

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!