Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Γρηγόρης Μόργκαν


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις για τον «μυστικό γάμο» που έκανε στα Χανιά με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Σήμερα, Δευτέρα (09/09) η δημοσιογράφος έκανε πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss 92,9. Εκεί λοιπόν, «έσπασε» τη σιωπή της μιλώντας για τον τρόπο που κράτησε κρυφό – μέχρι και την τελευταία στιγμή – το μυστήριο, αλλά και για την ιδιαίτερη πρόταση γάμου από τον μουσικό.

Οι αποκαλύψεις για τον γάμο και την πρόταση γάμου

«Το πήρατε χαμπάρι μια εβδομάδα πριν γίνει η τελετή, εγώ οργάνωνα σιγά σιγά τον γάμο έναν χρόνο πριν, δεν είχε μάθει κανείς τίποτα. Ήταν ένας πολύ κλειστός γάμος με 80 άτομα. Είχα να στήσω 8 τραπέζια. Οι καλεσμένοι το έμαθαν μετά το Πάσχα, είναι πολύ καλοί φίλοι γιατί δεν είπαν τίποτα», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον τρόπο που κράτησε τον γάμο της κρυφό.

Σχετικά με την πρόταση γάμου από τον Γρηγόρη Μόργκαν η δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Η πρόταση γάμου ήρθε ξαφνικά, δεν το περίμενα. Έγινε μέσα σε μια σκηνή, γιατί κάναμε ελεύθερο κάμπινγκ. Ήμασταν σε μια παραλία στην Κρήτη, στο μέρος που μας ένωσε. Είχε μονόπετρο και έγιναν όλα μέσα στην σκηνή, ένα μεσημέρι στο Σχοινάρι, στα Χανιά. Έκλαψα, τι να κάνω και εγώ η κακομοίρα, έφτασα στα 37 μου να γίνει μία πρόταση γάμου».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!