Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Η εγκυμοσύνη μου ήταν το πιο ωραίο δώρο, στους γονείς μας το αποκαλύψαμε την Πρωτοχρονιά»


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, καθώς σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε το χαρμόσυνο νέο την Παρασκευή (7/3), μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στο Instagram προφίλ της. Αξίζει να σημειωθεί πως η μέλλουσα μητέρα, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της τον Σεπτέμβριο του 2024, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε για την εγκυμοσύνη της, την οποία χαρακτήρισε ως το «πιο ωραίο δώρο» και αποκάλυψε το πώς είπε στον σύζυγό της πως θα γίνουν γονείς.

«Ανυπομονούσα να το μοιραστώ. Η εγκυμοσύνη μου ήταν το πιο ωραίο δώρο, γενικότερα. Είναι κάτι που το θέλαμε και τώρα που ήρθε νιώθω πολύ χαρούμενη, δεν μπορώ να το κρύψω. Τα πρώτα συναισθήματα είναι μόνο χαρά και δάκρυα χαράς», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

Συνεχίζοντας εξήγησε πως: «Ήθελα να είμαι 100% σίγουρη με τις εξετάσεις. Στους γονείς μας το αποκαλύψαμε την Πρωτοχρονιά, τους κάναμε έκπληξη. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να κρύψω την εγκυμοσύνη. Κάποιοι που με ξέρουν το κατάλαβαν και το σεβάστηκαν. Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού, θα κάνουμε gender reveal».

Σχετικά με το πώς αποκάλυψε στον Γρηγόρη Μόργκαν ότι θα γίνουν γονείς, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Του έκανα έκπληξη, ήρθε στο σπίτι και του έδειξα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Συγκινήθηκε πολύ».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!