Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος!

Έξω απο τα δόντια ο γνωστός ηθοποιός σε συνεδρίαση!


Έξω απο τα δόντια ο γνωστός ηθοποιός σε συνεδρίαση!

Έξω απο τα δόντια ο γνωστός ηθοποιός σε συνεδρίαση!

Έξω απο τα δόντια ο γνωστός ηθοποιός σε συνεδρίαση!

Πυρ και μανία έγινε ο γνωστός ηθοποιός και νυν δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Αφορμή η φράση του πρώην νομάρχη Φθιώτιδας, Θ. Χειμάρα, ο οποίος είπε στον Γκλέτσο ότι “εδώ δεν είναι θέατρο”.
Ο Απ. Γκλέτσος ξέσπασε και επιτέθηκε με οξείς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Χειμάρα. “Είσαι καραγκιόζης. Κανένας σεβασμός στα λαμόγια. Τέλος η κοροϊδία, καταστρέψατε την Ελλάδα”, είπε μεταξύ άλλων.
Ο κ. Χειμάρας αποχώρησε από την αίθουσα, ενώ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κλέαρχος Περγαντάς, διέκοψε τη συνεδρίαση καθώς ο Απ. Γκλέτσος δεν σταματούσε με τίποτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην νομάρχης θα κινηθεί νομικά εναντίον του δημάρχου Στυλίδας.
Η συνεδρίαση αφορούσε στην παρουσίαση του ΕΣΠΑ στη Φθιώτιδα και η διαφωνία των ανδρών πυροδοτήθηκε για μια μελέτη που αφορούσε στο λιμάνι της Στυλίδας.
Μετά το φραστικό επεισόδιο και οι δύο έκαναν τις εξής δηλώσεις:
Γκλέτσος: “Από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα όποιος ήταν υπουργός, υφυπουργός, νομάρχης… έχει μερίδιο ευθύνης γι αυτό που είμαστε σήμερα. Δεν κάνουμε πλάκα. Αυτήν την στιγμή υπάρχουμε, δεν υπάρχουμε. Υπάρχει η Ελλάδα και δεν υπάρχει. Δεν είναι δελτίο ειδήσεων των 8, αυτό που λέω . Είναι η αλήθεια. Όσοι γνωρίζουν 2 πράγματα παραπάνω, ξέρουν σε τι κατάσταση είμαστε. Γι’ αυτό περιμένουμε το ΕΣΠΑ. Δεν υπάρχει πλουτοπαραγωγική πηγή άλλη για την Ελλάδα παρά μόνο το ΕΣΠΑ. Κι ερχόμαστε εδώ κι ακούω τον κ. Χειμάρα να λέει ότι υπάρχει η τάδε μελέτη, η δείνα μελέτη… Ίσως νόμιζε ότι θα με πιάσει αδιάβαστο. Δεν ήμουν διότι έχω πάει για τις συγκεκριμένες μελέτες στο υπουργείο Ναυτιλίας – έχουμε τρέξει όλοι μαζί- και μας είπαν πως δεν είναι μελέτες αλλά κουρελόχαρτα και μας τα πέταξαν στα μούτρα. Είναι οι μελέτες του κ. Χειμάρα. Τα λέω αυτά, τα οποία είναι αλήθεια και τον προκαλώ όποτε θέλει. Με προσβάλλει λέγοντάς μου κάτι για το θέατρο. Τον είπα “καραγκιόζη” και το ξαναλέω. Διότι η Ελλάδα από κάτι τέτοιους, έφτασε εδώ που έφτασε”.
Χειμάρας: “Όταν ένας άνθρωπος σε χειροκροτεί πρώτα γι’ αυτά που λες και στην συνέχεια επειδή δεν έχει ενημέρωση για μια άλλη μελέτη, του ζητάς να του εξηγήσει ο αρμόδιος, δεν δέχεται κι αρχίζει να βρίζει, δεν έχεις να πεις τίποτα άλλο”.
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!