Φαίη Σκορδά: Τα συλλυπητήρια στην Σμαράγδα Καρύδη για τον θάνατο του πατέρα της – «Το έχω ζήσει πρόσφατα»


Η Φαίη Σκορδά είπε το δικό της «αντίο» τη Δευτέρα (16/09) μέσα από την εκπομπή του Mega, «Buongiorno» στον Ντίνο Καρύδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Η αναφορά μάλιστα της παρουσιάστριας στην κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη ήταν πολύ συγκινητική. Η Φαίη Σκορδά έστειλε τα συλλυπητήριά της στην ηθοποιό, τονίζοντας πως και η ίδια βρέθηκε πρόσφατα σε αντίστοιχη θέση με την Καρύδη, αποχαιρετώντας τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Το αντίο της Φαίης Σκορδά στον Ντίνο Καρύδη

«Δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε κάτι πολύ δύσκολο και στενάχωρο που έχει να κάνει με την οικογένεια της Σμαράγδας Καρύδη. Να πω συλλυπητήρια, προφανώς ο Ντίνος Καρύδης ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, αγαπημένος με τη δική του πορεία, ο οποίος έφυγε εχθές από τη ζωή στα 85 του χρόνια.

Ξεκινάω όμως, μου επιτρέπετε από την Σμαράγδα, γιατί το έχω ζήσει πρόσφατα, ανθρώπινα και μόνο θέλω να της πω συλλυπητήρια μου. Αν δεν κάνω λάθος η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τρίτη 13: 30 στο κοιμητήριο του Ζωγράφου. Ήταν ένας εξαιρετικός, γλυκύτατος άνθρωπος και εξαιρετικός ηθοποιός», είπε η Φαίη Σκορδά.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!